Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε και έδωσε το δικό της μήνυμα με μια κίνηση του χεριού της (video)
Media

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε και έδωσε το δικό της μήνυμα με μια κίνηση του χεριού της (video)

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» επέστρεψε σήμερα (24/3/2020) μετά από αποχή από τους δέκτες μας.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, κατά την έναρξη, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα συμβαίνουν λόγω του κορονοϊού και να απευθυνθεί στους τηλεθεατές.

«Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Είναι μια δύσκολη εβδομάδα. Μια απαιτητική εβδομάδα. Όπως είδατε την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμασταν μαζί σας για καθαρά προληπτικούς λόγους. Μείναμε κι εμείς σπίτι μας. Όμως, η επιχείρηση είναι ανοιχτοί, το κανάλι λειτουργεί κανονικά. Έτσι, λοιπόν, είμαστε κι εμείς εδώ, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας είμαστε και πάλι κοντά σας να σας ενημερώσουμε με μια τροποποιημένη εκπομπή, να σας χαλαρώσουμε και να σας ξεκουράσουμε αυτό το τρίωρο».

Ακόμη, η παρουσιάστρια της εκπομπής ανέφερε ότι η επιλογή να φορέσουν τα μπλουζάκια με το λογότυπο «Μάνουμε Σπίτι» δεν είναι μια τυχαία επιλογή.

Έπειτα, προχώρησαν κανονικά στην ροή της εκπομπής, με εκείνη και δύο μόνο συνεργάτες της, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας βγήκε μέσω skype.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα με το τραγούδι και την κίνηση που έκανε η οικοδέσποινα του open με σκοπό να μας προστατεύσει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved