MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση! Έκλαιγαν όλοι οι φίλοι του την ώρα που έφευγε (vid)
Media

MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση! Έκλαιγαν όλοι οι φίλοι του την ώρα που έφευγε (vid)

MasterChef 4: Ένα επεισόδιο για... γερά νεύρα ήταν το αποψινό για τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές. 

Η Δοκιμασία Αποχώρησης για άλλη μια φορά είχε μια θέση για τον Ηρακλή, τον Τζον, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στη θέση υποψήφιου προς αποχώρηση και τον Ιωάννη, που είναι η δεύτερη φορά, που μαγειρεύει για την παραμονή του στο MasterChef 4.

Η κάρτα Ασυλίας αρχικά βρισκόταν στα χέρια του Ιωάννη και ο ίδιος κλήθηκε να αποφασίσει αν αυτή τη φορά θα τη χρησιμοποιούσε μιας και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Είχε λοιπόν τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει για να σωθεί.

Μετά από δάκρυα, διλήμματα και αρκετή ένταση, ο Ιωάννης αποφάσισε να διαγωνιστεί κανονικά και να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του.

Τα επόμενα 75 λεπτά ήταν τα πιο κρίσιμα για τους διαγωνιζόμενους σε ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών. Ένα υψηλού επιπέδου πιάτο βρέθηκε κάτω από την καμπάνα σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, αφού οι διαγωνιζόμενοι πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην τελική δεκάδα του MasterChef 4.

Δοκιμασία για γερά νεύρα και μεγάλη υπομονή, αφού η παραμικρή απόκλιση από το αρχικό πιάτο που ήταν πάπια με σελινόριζα και σουσάμι, κόστισε την παραμονή κάποιου στο παιχνίδι και το όνειρο για τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef 4 θα τελείωνε σε αυτό το σημείο.

Μια ακόμα έντονη στιγμή για τους σεφ, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ένας από τους τρεις αποχαιρέτησαν έναν παίκτη του, μέσα σε ένα αρκετά συγκινητικό κλίμα.

Σε αντίθεση με το σπόιλερ που κυκλοφορούσε από το πρωί και ήθελε τον Ηρακλή να αποχωρεί από το παιχνίδι, τελικά άλλος παίκτης είπε αντίο στους συμπαίκτες του και έδωσε τέλος στην όμορφη περιπέτειά του μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος παίκτης αποχώρησε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved