MasterChef: Τελικά χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας ή όχι ο Ιωάννης; Τα δάκρυά του (video+photos)
Media

MasterChef: Τελικά χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας ή όχι ο Ιωάννης; Τα δάκρυά του (video+photos)

MasterChef 4: Μεγάλο το δίλημμα του Ιωάννη για το αν θα χρησιμοποιούσε την κάρτα Ασυλίας μιας και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Η κάρτα Ασυλίας βρισκόταν στα χέρια του Ιωάννη και ο ίδιος κλήθηκε να αποφασίσει αν αυτή τη φορά θα τη χρησιμοποιούσε μιας και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Είχε λοιπόν τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει για να σωθεί και να μη διακινδυνεύσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα έδειξε να ενοχλείται με τους συμπαίκτες της που προσπαθούσαν να μεταπείσουν τον Ιωάννη για τη χρήση ή μη της κάρτας καθώς αν τη χρησιμοποιούσε τελικά, τη θέση του θα έπαιρναν οι αμέσως επόμενοι από εκείνον συμπαίκτες του στην προηγούμενη δοκιμασία, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Γιώργος ο οποίος, ως γνωστόν, έχει ανοιχτό μέτωπο με την Κατερίνα.

Οι κριτές ρώτησαν όλους τους παίκτες για το πώς θα αντιδρούσαν εκείνοι στην περίπτωση που βρίσκονταν στη θέση του Ιωάννη με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνα η οποία τόνισε πως θα τη χρησιμοποιούσε, παρ' όλο που ήταν η παίκτρια που κρατούσε προηγουμένως την κάρτα στα χέρια της.

Δείτε τα σχόλια των παικτών αλλά και τι αποφάσισε τελικά ο Ιωάννης ο οποίος από την ένταση της στιγμής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved