MasterChef: Βόμβα από παίκτρια – Η σκέψη αποχώρησης κι οι αντιπαλότητες
Media

MasterChef: Βόμβα από παίκτρια – Η σκέψη αποχώρησης κι οι αντιπαλότητες

MasterChef 4: Κι όμως αποκάλυψε ότι είχε σκέψεις οικειοθελούς αποχώρησης.

H Μαριάννα Πουλμεντή παραχώρησε συνέντευξη, αφού πλέον λόγω συνθηκών οι παίκτες του Master Chef είναι στα σπίτια τους και αναφέρθηκε στις αντιπαλότητες των παικτών. Αλήθεια σε ποιον θέλει να ζητήσει συγγνώμη;

Τα γυρίσματα του «MasterChef» διακόπηκαν. Μιλήσατε με τους πρώην συμπαίκτες σας;

Μίλησα με τα παιδιά. Προς ίο παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Νιώθετε κερδισμένη από τη συμμετοχή σας;

Νιώθω πολύ κερδισμένη. Το Μaster Chef με έκανε να αγαπήσω τη μαγειρική 1.000%. Ανυπομονώ να τελειώσει το θέμα με τον κοροναϊό για να βγω να δουλέψω.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι;

Υπήρχαν αρκετές στιγμές που πραγματικά ήθελα να αποχωρήσω, ήθελα να κάνω οικειοθελή αποχώρηση, γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ ψυχολογικά. Ηταν πρωτόγνωρο για μένα να μιλάω με την οικογένεια μου 10 λεπτά την εβδομάδα και γι' αυτό είχα πεσμένη ψυχολογία στην αρχή. Μετά το πάλεψα. Αλλά μια πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν δεν κατάφερα να βγάλω πιάτο και το πέταξα.

Υπήρξατε μια παίκτρια που δεν μάσαγε τα λόγια της...

Σίγουρα θα μπορούσα να ήμουν πιο ήρεμη και να μη χρησιμοποιώ λέξεις που δεν έπρεπε. Παρ' όλα αυτά, η άποψη μου για τους λόγους που με έφεραν να μιλήσω έτσι δεν αλλάζει. Κατερίνα ότι θα φύγει ο Γιώργος πριν από εκείνη. Ο Γιώργος είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ προσβλητική. Και εγώ έχω γίνει, αλλά το έχω μετανιώσει πραγματικά. Οταν θα έχω την ευκαιρία, θα πω και μία συγνώμη.

Δείτε σε ποιον θέλει να ζητήσει συγγνώμη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved