MasterChef: Η Ντέμη έχει ξαναεμφανιστεί στην TV και μάλιστα είχε μαγειρέψει με τον Μποτρίνι! (video)
Media

MasterChef: Η Ντέμη έχει ξαναεμφανιστεί στην TV και μάλιστα είχε μαγειρέψει με τον Μποτρίνι! (video)

Μπορεί την Ντέμη Γεωργίου να τη γνωρίσαμε καλύτερα στο MasterChef 4 που προβάλλεται φέτος από το Star, όμως δεν είναι αυτή η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση. 

Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής που προσπαθεί μέσα από τη συμμετοχή, εκτός από το να μάθει πράγματα και να πλησιάσει όσο πιο πολύ μπορεί προς τον τελικό για να διεκδικήσει το έπαθλο, να περάσει στο τηλεοπτικό κοινό και τη νοοτροπία ενός vegan, έχει καταφέρει να περάσει στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Έχοντας ήδη περάσει επιτυχώς τη δοκιμασία μιας αποχώρησης από την οποία κατάφερε να διώξει από το παιχνίδι τον Ηρακλή, η Ντέμη δεν βρίσκεται τώρα για πρώτη φορά μπροστά σε κάμερες και τηλεοπτικό κοινό.

Πριν από περίπου τρία χρόνια και συγκεκριμένα στην εκπομπή My Way που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι, είχε βρεθεί στα πλατό και είχε μαγειρέψει μάλιστα με τον διάσημο Ελληνοιταλό και βραβευμένο σεφ για τον... ουρανίσκο του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ντέμη είχε αναλάβει τότε χρέη... sous chef για χάρη του Έκτορα Μποτρίνι με τον οποίο είχε μαγειρέψει ένα vegan πιάτο με μανιτάρια. Δείτε την στην πρώτη ουσιαστικά εμφάνισή της στην τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved