Δημοσθένης Μασσαλάς: Είχε παντρευτεί έναν μήνα πριν μπει στο MasterChef! Η εμπειρία και οι «κλίκες»
Media

Δημοσθένης Μασσαλάς: Είχε παντρευτεί έναν μήνα πριν μπει στο MasterChef! Η εμπειρία και οι «κλίκες»

Ο Δημοσθένης Μασσαλάς ήταν ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν πολύ στο φετινό MasterChef. Χαμηλών τόνων, αλλά και μέλος της περίφημης… παρέας του παιχνιδιού, δίνει τις δικές του απαντήσεις στα φλέγοντα ερωτήματα που έχουν οι τηλεθεατές

Ο νεαρός μάγειρας ο οποίος έφυγε σχετικά νωρίς από το ριάλιτι μαγερικής, μίλησε για την εμπειρία του σε αυτό αλλά και για το πόσο κοντά και με ποιους ήρθε μέσα στο MasterChef. Διαβάστε τι ακριβώς είπε...

Τι δουλειά είχε ένας νιόπαντρος στο «MasterChef»;

Η αλήθεια είναι ότι η αίτηση είχε γίνει αρκετά πριν από το γάμο. Το συζήτησα με την Κατερίνα, η οποία μου είπε ότι όλο αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία και έπρεπε να το κάνω. Είπα, λοιπόν, να την αρπάξω και βλέπουμε. Παντρευτήκαμε τον Οκτώβριο και τέλη Νοεμβρίου μπήκα στο παιχνίδι.

Άξιζε τον κόπο;

Ναι, άξιζε. Ήταν μια φοβερή ευκαιρία.

Ήταν αυτό που περίμενες, βλέποντας το παιχνίδι τα προηγούμενα χρόνια ως τηλεθεατής;

Η αλήθεια είναι ότι ως θεατής δεν το βλέπεις ακριβώς έτσι όπως είναι. Όταν, όμως, έρχεσαι σ’ αυτήν τη θέση, έχεις να αντιμετωπίσεις παράγοντες που ως θεατής δεν τους έχεις στο μυαλό σου, όπως ο περιορισμένος χρόνος. Όλα αυτά κάνουν αυτό που βλέπεις από την τηλεόραση πολύ δυσκολότερο.

Και τι γίνεται με το κομμάτι της συμβίωσης;

Η συμβίωση είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ειδικά από τη στιγμή που είσαι εσύ και άλλα 23 άτομα που πρέπει να ζήσετε μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό πρέπει να γίνει, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.

Πώς δημιουργήθηκε το λεγόμενο «παρεάκι», για το οποίο μιλάνε οι υπόλοιποι στο σπίτι;

Από τις οντισιόν, ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα και μιλήσαμε ήταν ο Τζον. Μετά μαγειρέψαμε στην ίδια τριάδα μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και, με το που τελείωσα με τους κριτές, βγήκα έξω και έπιασα κουβέντα με τον Σταύρο Γεωργίου. Γνώρισα τα παιδιά και σκέφτηκα ότι θα κάνω παρέα μαζί τους.

Ως κολλητοί πια, καταστρώσατε κάποια στρατηγική για το πώς θα κινείστε στο παιχνίδι;

Με το που μπήκαμε στο σπίτι, κάναμε μια κουβέντα πως ό,τι και αν γίνει στις ομαδικές θα ψηφίζουμε με μαγειρικά κριτήρια. Και όντως το ακολουθήσαμε αυτό, δεν κινηθήκαμε συναισθηματικά. Εννοείται, λοιπόν, πως ποτέ δεν καταστρώσαμε κάποια στρατηγική ότι θα βγάλουμε κάποιον άλλον έξω για να μείνουμε εμείς μέσα.

Στην τελευταία ψηφοφορία, όμως, εσύ είπες ότι δεν μηορούσες να ψηφίσεις τον Σταύρο.

Ναι, αλλά ήταν μαγειρικό το θέμα. Σχεδόν σε όλες τις ομαδικές δουλεύαμε μαζί με τον Βαρθαλίτη. Έτσι έγινε και στην τελευταία, ήταν ακριβώς δίπλα μου και τον έβλεπα να τρέχει αδιάκοπα. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, δεν μπορούσα να τον ψηφίσω, επειδή ήξερα τι έκανε μέσα στην κουζίνα, δούλευε αδιάκοπα.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved