Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί η «Παγώνα» με την αποκάλυψη της! Έτσι «κέρδισε» το τηλεοπτικό κοινό
Media

Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί η «Παγώνα» με την αποκάλυψη της! Έτσι «κέρδισε» το τηλεοπτικό κοινό

Άγριες Μέλισσες: Το αποκάλυψε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Δανάη Λουκάκη, η οποία με μεγάλη επιτυχία υποδύεται την τηλεοπτική Παγώνα, σύζυγο του Τόλλια, αποκάλυψε τι έκανε μόλις πήρε στα χέρια της τα πρώτα σενάρια. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να κερδίσει μεγάλη μερίδα τηλεοπτικού κοινού και ιδίως γυναίκες.

Πώς όμως η Δανάη προσέγγισε τόσο πετυχημένα μια γυναίκα σε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση;

«Έκανα διακοπές διαβάζοντας βιβλία εγκυμοσύνης. Είχα την αγωνία μην τυχόν προσβάλω κάποια γυναίκα που το έχει περάσει αυτό, μην είναι υπερβολικό και δεν είναι αληθινό. Είμαι χαρούμενη, γιατί δείξαμε ότι αυτή η κατάσταση υπάρχει και μπορεί να συμβεί στο καλύτερο σπίτι. Μετά λάμβανα τηλεφωνήματα από κόσμο που ξέρω αλλά και από κόσμο που δεν ξέρω που μου έλεγαν ‘το ζήσαμε αυτό’. Και μου είχε δώσει μεγάλη χαρά και με συγκίνησε πολύ», λέει στο 7 μέρες tv.

Όσο για το πώς περνά στην καραντίνα της; «Διαβάζοντας, βλέποντας, ακούγοντας αυτό που δεν έχω τώρα έξω, το ζω στο σπίτι μου», είπε ενώ αποκάλυψε και τι είναι αυτό που την αποφορτίζει.

«Επιμονή κι ελπίδα. Πηγαίνω κάθε βράδυ και τρέχω. Μέσα στην ημέρα προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο μπορώ… Διαβάζω και βλέπω σχεδόν καθημερινά ταινία. Μέσα σε όλα υπάρχει μια μεγάλη αγωνία. Δεν ξέρω πώς θα είναι όταν θα βγούμε από αυτό και τι αίσθημα θα προκύψει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved