«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος»: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Media

«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος»: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος»: η σειρά φαινόμενο, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, έρχεται στον ΣΚΑΪ, από την Κυριακή του Πάσχα και καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 21.30.

Κυριακή 19 Απριλίου( Επεισόδιο 1)

Ο Αλί Βεφά είναι ένας καλόκαρδος αλλά ασυνήθιστος νεαρός, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια μορφή αυτισμού, το «σύνδρομο του σοφού». Από μικρός δυσκολευόταν να επικοινωνήσει με τους άλλους και να εκφράσει τα συναισθήματά του κι έτσι τα παιδικά του χρόνια ήταν γεμάτα θλίψη και μοναξιά.

Παρ' όλα αυτά, ένας γιατρός, ο Δρ. Αντίλ Ερίντς, τον βοήθησε να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να βρει το ταλέντο του: την ιατρική! Ο Αλί κατάφερε να αποφοιτήσει με άριστα από την ιατρική σχολή και τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει ειδικότητα ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ της Κωνσταντινούπολης, πλάι στον Δρ. Αντίλ. Ωστόσο, πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο ή βάλει τη λευκή στολή, ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας θα τον αναγκάσει να επιστρατεύσει όλες του τις ικανότητες για να σώσει μια ζωή, και μάλιστα κάτω από μεγάλη πίεση.

Ενώ οι μελλοντικοί του συνάδελφοι στο νοσοκομείο ψηφίζουν για το αν θα τον δεχθούν ανάμεσά τους ως ισότιμο μέλος της ομάδας τους, χωρίς να έχουν ιδέα για την ηρωική του πράξη, η σωτήρια επέμβαση του Αλί έχει ήδη στρέψει την κοινή γνώμη προς το μέρος του, παρά τις ιδιαιτερότητές του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved