MasterChef: Άγριος καβγάς ανάμεσα στη Ντέμη και στον Γιώργο - Μεγάλη ένταση την ώρα της ψηφοφορίας!
Media

MasterChef: Άγριος καβγάς ανάμεσα στη Ντέμη και στον Γιώργο - Μεγάλη ένταση την ώρα της ψηφοφορίας!

MasterChef 4: Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο MasterChef κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Τι ακριβώς συνέβη όμως;

Ο Γιώργος ψήφισε τη Ντέμη για πέντε λόγους όπως ο ίδιος της είπε:

«Μου είχες ζητήσει να πάρεις τα Amuse Bοuche και αντί να σκέφτεσαι πώς θα τα καλυτερεύσεις μου έλεγες για σάλτσες στο κρέας.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως ενώ εγώ είχα τελειώσει το φιλετάρισμα ήρθες να μου δώσεις το marshmallow, ενώ είχαμε πει πως θα το αναλάμβανες εσύ, και στο τέλος εσύ ανέλαβες να κάνεις μισή μερίδα παντζαροσαλάτα.

Ο τρίτος λόγος είναι επειδή την ώρα που ανέλαβα το marshmallow και δεν πρόλαβα να κάνω τα αρνιά, ο τέταρτος λόγος είναι πώς επειδή είχες τελειώσει την παρασκευή σου ήθελες να πάρεις προετοιμασίες πάνω σου αλλά άγχωνες πολύ την ομάδα και ο πέμπτος λόγος είναι πως η παντζαροσαλάτα σου ήταν σαν αυτές που έχουν περάσει στο ΜasterChef 3 φορές», ανέφερε ενώ όταν ήρθε και η δική της σειρά ανταπάντησε:

«Γιώργο αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την παντζαροσαλάτα. Καταλαβαίνω πως ήταν μία παντζαροσαλάτα η οποία έχει παίξει πολύ, το τελειώνω όμως εδώ.

Το ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου είναι δικό σου πρόβλημα. Το ότι έρχεται κάποιος και σου λέει για να βοηθήσει την ομάδα επειδή είναι τεχνικό Γιώργο θέλεις να το κάνεις και αντάλλαξέ το με ό, τι θες, και μου δίνεις να σου καθαρίσω τα παστινάκια είναι δική σου επιλογή».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved