Naomi Campbell: Η σκληρή διατροφή που την κάνει να διατηρείται σε φόρμα στα 50 της χρόνια! (photos)
Media

Naomi Campbell: Η σκληρή διατροφή που την κάνει να διατηρείται σε φόρμα στα 50 της χρόνια! (photos)

Η μαύρη γαζέλα του μόντελινγκ παγκοσμίως, η Naomi Campbell σε λίγες εβδομάδα γίνεται 50 ετών και αποκαλύπτει πώς καταφέρνει να κρατάει το τέλειο κορμί της σε τόσο καλή φόρμα. 

Η ομορφιά θέλει θυσίες για μοντέλα του βεληνεκούς της και αν κρίνουμε από την καθημερινή διατροφή της, τότε σίγουρα μιλάμε για... πολύ μεγάλες θυσίες.

Η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της για τις καθημερινές διατροφικές της συνήθειες: «Το μεσημεριανό μου είναι και το βραδινό μου, αφού τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα».

Όπως είπε η καλλονή, εξαιρεί από τη διατροφή της συνήθως τροφές με γλουτένη και τα γαλακτοκομικά ενώ προτιμάει να ετοιμάζει μόνη της τα γεύματά της.

Κάτι άλλο, πολύ σημαντικό για να μην παίρνει βάρος είναι ότι έχει καλή σχέση με το... στομάχι της.

Κοινώς, θα φάει μόνο όταν νιώθει ότι πεινάει ενώ ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ακολουθεί και συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες. Για παράδειγμα, όταν έχει πολλή ζέστη προτιμά αντί να φάει, να πιει χυμούς.

«Τρώω όταν θέλω και δεν αφήνω τον εαυτό μου να ξελιγωθεί. Αν θέλω να περάσω μια μέρα χωρίς φαγητό το κάνω και πίνω μόνο νερό ή χυμούς ανάλογα με το πώς νιώθω. Όταν έχει ζέστη πολλές φορές θέλω μόνο να πιω χυμό» δήλωσε η ίδια και συνέχισε:

«Δεν είναι κάτι που προγραμματίζω. Μπορεί να είναι μία μέρα, μπορεί να είναι δύο μέρες την εβδομάδα. Ανάλογα με το πότε θα νιώσω ότι θέλω να το κάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved