Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτος καβγάς on air με τον πιο στενό της συνεργάτη- Τι συνέβη; (video)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτος καβγάς on air με τον πιο στενό της συνεργάτη- Τι συνέβη; (video)

Χαμός στην Ελένη! Η Ελένη Μενεγάκη τσακώθηκε on air! Tι ακριβώς συνέβη;

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο: «Εσύ ρε πονηρούλη που έχει πολύ και δασύ μαλλί πώς το έκοψες το δικό σου;»

Και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της απάντησε: «Είναι περούκα δεν τα έχω κόψει.»! Η Ελένη γέλασε και στη συνέχεια ο Θοδωρής της είπε: «Υπονοείς ότι τα έκοψα αυτές τις μέρες ενώ δεν έπρεπε;»!

«Όχι πουλάκι μου δεν μπορώ να πω τίποτα… μπορεί να τα έβαλες πίσω από το αφτί ξέρω εγώ. Μετράω το μάκρος από τα μαλλιά σου; Ξέρω εγώ πόσο είναι; Άκου λέει… «υπονοείς κάτι»… όχι βέβαια! Μα,τι είναι αυτά πού λες;»!

Και ο επί χρόνια συνεργάτης της της είπε: «Με είπες πονηρούλη και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου»! Η Ελένη απάντησε σε έντονο ύφος: «Σε αγαπάω σα φιλαράκι αν δεν μπορώ να παίζω με τις λέξεις με ποιον θα παίζω; Η πολύ κλεισούρα, ααα! Θα αρχίσουμε και τις παρεξηγήσεις τώρα!»!

Και συνέχισε ο Θοδωρής: «Είσαι σε φάση παρεξηγήσεων και μου φέρεσαι έτσι…»!

Και η Ελένη του είπε: «Εγώ βρε, εγώ;»! Και ο συνεργάτης της αστειευόμενος δήλωσε:«Τι εγώ που έκανα τη χωρίστρα Χατζηνικολάου και ήρθα;»! Η Ελένη συνέχισε…και ο συνεργάτης της της είπε ότι της κάνει πλάκα και ότι την πειράζει! «Όχι δεν θέλω… Με πειράζει αν παρεξηγείσαι…» τόνισε η Ελένη!

Και δες πώς τελείωσε η λογομαχία τους στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved