MasterChef: Ηρακλής Αποστολίδης: Προβλέπει την τετράδα του τελικού και μαντέψτε ποια θέλει φιναλίστ!
Media

MasterChef: Ηρακλής Αποστολίδης: Προβλέπει την τετράδα του τελικού και μαντέψτε ποια θέλει φιναλίστ!

MasterChef 4: Ο Ηρακλής Αποστολίδης ή... μπόμπος όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του όσο καιρό έμεινε στο παιχνίδι, έφυγε σχετικά νωρίς από το ριάλιτι μαγειρικής, κάτι που σχολίασαν και οι κριτές όταν τον αποχαιρετούσαν. 

Η ήρεμη δύναμη του παιχνιδιού λοιπόν που αποτελεί και παρελθόν από το MasterChef έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και από εκεί παρακολουθεί τους πρώην συμπαίκτες του στην πορεία τους.

Επειδή κατάφερε να φτάσει λίγο πριν την τελική δεκάδα, o Ηρακλής έχει και έναν λόγο παραπάνω για να μιλήσει για εκείνους που πιστεύει πως πρέπει να πάνε τελικό.

Μόνο που μέσα στην τελική τετράδα θέλει και ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε. Και μάλιστα πιστεύει πολύ στις ικανότητές του. Και δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Λένη η οποία υπήρξε το... φιλαράκι του μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε τι ακριβώς αποκάλυψε για εκείνη αλλά και ποιους ακόμα θέλει ο Ηρακλής στον τελικό.

Πώς κατάφερες να είσαι ο μόνος που τα πήγαινε καλά με την Κατερίνα;

Η Κατερίνα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ειλικρινής. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με σπουδαίο ήθος και αξιοπρέπεια. Την είχα προσεγγίσει από τις οντισιόν και μου έβγαζε κάτι θετικό.

Κάποια απ’ αυτά που λέει δεν σου φαίνονται αν υπερβολικά;

Στα περισσότερα απ’ αυτά έχει δίκιο. Για παράδειγμα, μέσα στο σπίτι όντως υπήρχε ακαταστασία, απλώς της φαινόταν πιο έντονη, γιατί δεν είχε συγκατοικήσει ποτέ ξανά με τόσα πολλά άτομα. Υπάρχει η οπτική γωνία που βλέπεις καθετί. Ορισμένα πράγματα όντως μπορεί να φαίνονται υπερβολικά, αλλά δεν μπορώ να τα κρίνω ως τηλεθεατής, γιατί ξέρω τι γινόταν πίσω από τις κάμερες. Μπορεί να είναι κάθετη στις απόψεις της, αλλά δεν λέει κάτι παράλογο. Σε ό,τι λέει έχει δίκιο μέχρι στιγμής.

Υπήρχαν πράγματα που ενοχλούσαν κι εσένα, απλώς δεν τα έλεγες;

Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όντως γίνονταν συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, κάποιες ίσως ύπουλες, αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές ηθικές Είναι αξίες. Κι εγώ έκανα παρέα με τον Σταύρο, τον Σταυρή και τον Δημοσθένη. Μπορεί για κάποιους κι εμείς να φερόμασταν ύπουλα. Από εκεί και πέρα, είπα σε όλα τα παιδιά: αυτό «Ζήστε το, γιατί είναι κρίμα να είσαι μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να μην έχεις κάτι καλό να θυμάσαι».

Τι έφταιξε και δεν μπόρεσες να βγάλεις μαγειρικά αυτό που ήθελες;

Με ζόριζε το θέμα της παρουσίασης των πιάτων, γιατί εγώ είμαι λίγο πιο ρουστίκ. Από εκεί και πέρα, ήμουν τρεις μήνες μέσα σε ένα παιχνίδι χωρίς να έχω βγει έξω καθόλου. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να παραμείνω άλλο στο σπίτι. Πήγαινα στο πλατό, περνούσα καλά με τους κριτές, αλλά με ζόριζε ο εγκλεισμός και έχασα την όρεξή μου. Κι αυτό φαινόταν στα πιάτα μου, είχα πέσει ψυχολογικά.

Ποιος θεωρείς ότι θα κερδίσει φέτος;

Πιστεύω ότι η τελική τετράδα θα είναι ο Μπέλλος, ο Σταύρος, ο Σταυρής και η Κατερίνα. Πιστεύω ότι, αν συνεχίσει να διαβάζει όπως διαβάζει μέσα στο σπίτι και πεισμώσει, η Κατερίνα θα κάνει την ανατροπή και θα κερδίσει.

Πέρα από μαγειρικές ικανότητες, η νίκη απαιτεί και στρατηγική;

Σίγουρα, για να κερδίσεις πρέπει να ξέρεις να μαγειρεύεις. Αν πας με στρατηγική, μπορεί να μη σου βγει. Ό,τι και αν κάνεις υπάρχει μια δοκιμασία αποχώρησης η οποία μπορεί να στα ανατρέψει όλα. Γι’ αυτό και είμαι κατά της στρατηγικής.

Τι σχέδια έχεις από εδώ και πέρα;

Αυτήν τη στιγμή, λόγω του κορονοϊού, δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Ευελπιστώ και είμαι αισιόδοξος ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα και θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Στόχος μου είναι να συνεχίσω τη δουλειά, πάντα στην Ελλάδα, γιατί μου αρέσει η ελληνική κουζίνα. Θέλω να κάνω και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, προκειμένου να αποκτήσω καινούργιες εμπειρίες.

Κάποιο όνειρο που έχεις;

Προσπαθώ τα όνειρά μου να είναι μικρά, ώστε να μπορώ να τα εκπληρώσω. Κάποια στιγμή θέλω να κάνω ένα δικό μου μαγαζί, αλλά όχι ένα γκουρμέ εστιατόριο. Ένα μαγαζί που να μπορεί να έρθει ο κόσμος, όλοι αυτοί που με αγάπησαν, και να φάνε απλό φαγητό. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε μάθει να τρώμε και οι μερίδες να είναι ικανοποιητικές! Όσοι βλέπουν το «MasterChef» δεν είναι πλούσιοι. Είναι απλοί άνθρωποι, όπως είμαι κι εγώ. Σε αυτούς, λοιπόν, θα απευθυνθώ.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved