Άγριες Μέλισσες:Το new entry της σειράς είναι δυνατό πολύ - Δεν πάει στο μυαλό σου ποιος ήρωας είναι
Media

Άγριες Μέλισσες:Το new entry της σειράς είναι δυνατό πολύ - Δεν πάει στο μυαλό σου ποιος ήρωας είναι

Άγριες Μέλισσες: Τον είδαμε λίγο πριν σταματήσουν τα επεισόδια λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και στα νέα επεισόδια θα αποτελέσει πρόσωπο «κλειδί» αφού θα είναι εκείνος ο ήρωας που επιτέλους θα ξεμπροστιάσει τον Κλεομένη.

Για να σου θυμίσω λίγο όμως πώς και για ποιο λόγο τον συναντήσαμε στη σειρά; Πρόκειται για έναν νεαρό Διαφανιώτη, παλιό συμμαθητή του Κωνσταντή.

Έφυγε νωρίς από το χωριό του και πήγε στη Λάρισα, όπου προσπάθησε να εργαστεί ως ζωγράφος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες, που είχε μια πολύ δύσκολη παιδική εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη, τον Σέργιο και από άλλα αγόρια που τον περιέπαιζαν και τον βασάνιζαν, σε κάθε ευκαιρία.

Προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, να μη δίνει δικαιώματα και να μένει μακριά από μπελάδες, μόνο που οι μπελάδες θα του χτυπήσουν την πόρτα όταν ο Κωνσταντής και ο Μελέτης ζητήσουν τη βοήθειά του για να παγιδεύσουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.

Μάλλον κατάλαβες ότι μιλάμε για τον «Δημητράκη».

Και ναι, αυτό είναι και το πραγματικό του όνομα.

Ο Δημήτρης Κίτσος, είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Όλα ξεκίνησαν στα 18 του όταν μπήκε στη θεατρική ομάδα του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί κι έπειτα δεν υπήρχε για εκείνον τίποτα άλλο στο μυαλό του παρά μόνο η τέχνη της υποκριτικής, την οποία εξελίσσει με κάθε του νέα συνεργασία.

Μέχρι να τον ξανασυναντήσεις στο Διαφάνι δες τις υπέροχες φωτογραφίες του από το official account του στο facebook!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved