Νίκος Χαρδαλιάς: Η στιγμή που λυγίζει on camera – Τι συνέβη; (Videos)
Media

Νίκος Χαρδαλιάς: Η στιγμή που λυγίζει on camera – Τι συνέβη; (Videos)

 Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς  μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή, Αυτοψία για την καθημερινότητα του, την οικογένεια του και υπήρξε μία στιγμή που λύγισε!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια τη συνέντευξής του συγκινήθηκε! Τι συνέβη;

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θυμήθηκε μια στιγμή που είχε το περασμένο καλοκαίρι στις φωτιές στα Ψαχνά. Τότε που χρειάστηκε να πείσει μια ηλικιωμένη γυναίκα να φύγει από το χωριό της και όταν θα έσβηνε η φωτιά θα την πήγαινε ο ίδιος πίσω στο σπίτι της.

Ο Νικος Χαρδαλιάς για την οικογένειά του ανέφερε: «Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος. Νομίζω πως αν κάτι μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης μαζί τους. Δεν υπάρχει «σκληρός» στην οικογένεια. Έχω την κλασική σχέση των πατεράδων με τις κόρες. Αυτή τη σχέση την τιμώ. Αυτό που λένε και τα κορίτσια είναι ότι «μπορεί και οι δύο να βρουν τους πρίγκιπες τους, όμως εγώ θα παραμείνω ο βασιλιάς τους». Δεν υπάρχει καλός και κακός στην οικογένεια. Υπάρχουν αξίες και αρχές»

Όσο για τις διακοπές του είπε: «Δεν σκοπεύω να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Έχω ένα στοίχημα να παραμείνω ίδιος με τις ίδιες αντιδράσεις. Εδώ και πολλά χρόνια δεν κάνω διακοπές. Φέτος δεν θα κάνω διακοπές και εφόσον πάρουμε τα μέτρα, θα μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς διακοπές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved