To Kαφέ της Χαράς: «Έρχονται ανατροπές που πραγματικά, δεν περιμένει ο κόσμος»
Media

To Kαφέ της Χαράς: «Έρχονται ανατροπές που πραγματικά, δεν περιμένει ο κόσμος»

Μπορεί ένα σίριαλ να επιστρέψει 15 χρόνια μετά τους τίτλους τέλους του, εξίσου ενδιαφέρον και επιτυχημένο όπως και στο παρελθόν; Το Καφέ της Χαράς αποτελεί ζωντανή απόδειξη και ο Χάρης Ρώμας εξηγεί ότι ποτέ επιτυχία που επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαία...

Η σειρά επανήλθε και το τηλεοπτικό κοινό άνοιξε και πάλι την αγκαλιά του.

Το νέο spoiler που έρχεται για τη σειρά είναι πολύ δυνατό και το δίνει ο Πάρης Σκαρτσολιάς, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV O’ CLOCK” κάνοντας λόγο για ανατροπές που κανείς δεν περιμένει.


Η τηλεοπτική επιστροφή σου σηματοδοτήθηκε με μια σειρά “Το Καφέ της Χαράς”, από την οποία σε είχαμε γνωρίσει πριν από 15 χρόνια. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;
«Η πρόταση ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που μόλις τελείωνα τη σχολή, και ήταν ιδανική. Βέβαια, είναι κάτι που το είχαμε συζητήσει και πιο παλιά, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, αλλά εγώ το περίμενα πώς και πώς, γιατί από αυτή τη σειρά ξεκίνησα. Τα συναισθήματα, φυσικά, είναι τρομερά δυνατά.»

Και “Το Καφέ της Χαράς” επέστρεψε και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης…
«Ευτυχώς! Από όταν διαβάσαμε τα σενάριο του πρώτου επεισοδίου, μας άρεσε πάρα πολύ από πλευράς γραφής. Αλλά, πέραν αυτού, είδαμε ότι το χειρίστηκαν με πάρα πολύ έξυπνο τρόπο οι σεναριογράφοι μας, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Συγκεκριμένα, κράτησαν πάρα πολλά στοιχεία από την αρχική εκδοχή της σειράς, που οφείλονταν στην επιτυχία που σημείωσε, και ταυτόχρονα δημιούργησαν έναν καινούργιο κόσμο. Προσωπικά, μου άρεσε αυτό και πίστευα ότι θα πάει πολύ καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τόσο πολύ.»


Τι να περιμένουμε να δούμε στα καινούργια επεισόδια της σειράς, όταν επιστρέψει, καλώς εχόντων των πραγμάτων;
«Το μόνο που μπορώ να σου πω στην παρούσα φάση είναι ότι θα γίνουν διάφορες ανατροπές που, πραγματικά, δεν περιμένει ο κόσμος. Ακόμα, θα μπει και η… μοίρα στο παιχνίδι, γιατί θα γίνουν πράγματα που δεν τα ελέγχουν οι άνθρωποι.», είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved