Media

J2US: Ενοχλημένος ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Δέσποινα Βανδή – Αποχωρεί από το ριάλιτι; (Video)

Gossip-tv Team

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» λίγες ώρες μετά την προβολή του δεύτερου επεισοδίου του J2US και αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με την Δέσποινα Βανδή.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μου άρεσε ότι έγινε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση, ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου και πάω να κοροϊδέψω! Αυτός νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό και η επιτροπή ήταν λίγο αιχμηρή μαζί μου. Ούτε δήλωσα ποτέ τραγουδιστής, το κάνουμε για φιλανθρωπικό σκοπό, να περνάμε ωραία, να διασκεδάζουμε τον κόσμο, να γελάμε. Δεν πήγα ούτε στο X Factor ούτε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο να δηλώσω τραγουδιστής».

Και τόνισε: «Με μαλώνουν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής. Το καταλαβαίνω ότι δεν τραγούδησα. Μόλις ανέβηκα εκεί πάνω τα έχασα, ενώ είχα κάνει τις πρόβες μου δεν είχαμε και πολύ επαφή με τη Χαρά τόσο καιρό... Μετά μου είπε και ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή μου είπαν ότι δεν τα είπαν για κακό και ότι τα είπαν για καλό μου.

Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση ήταν λίγο άκομψο, με κάνανε να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και αν θα συνεχίσω το show. Ωραίες οι παρατηρήσεις αλλά όχι να σε προσβάλλουν έτσι…. Το σκέφτομαι αρκετά. Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved