MasterChef: Εκτός ελέγχου η Κατερίνα - Το καρφί της για την ευφυΐα του Γιώργου Λασκαρίδη
Media

MasterChef: Εκτός ελέγχου η Κατερίνα - Το καρφί της για την ευφυΐα του Γιώργου Λασκαρίδη

MasterChef 4: Η Κατερίνα Λένη δεν λέει να σταματήσει να πετάει τα «καρφιά» της στον Γιώργο.

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε τους δύο διαγωνιζόμενους του MasterChef να μαγειρεύουν στον ίδιο πάγκο και σε απόσταση αναπνοής, με αποτέλεσμα το κλίμα μνα είναι ηλεκτρισμένο.

«Στεναχωρήθηκα λίγο σήμερα γιατί επέστρεψε ο Γιώργος δίπλα μου και λέω θα μου κάνει βουντού αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ο κακομοίρης. Καλύτερα κιόλας! Νομίζω αυτή η εβδομάδα είναι για πάρτη μου και πρέπει σίγουρα να κερδίσω το mystery box. Αλλά άμα έχεις και τέτοιο γείτονα δίπλα σου… Αυτό λέω, εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι εδώ είσαι, εδώ μου έχεις κατσικωθεί, στο σβέρκο δε λες να φύγεις», είπε για αρχή η Κατερίνα.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, όμως, δεν έμεινε άπραγος, καθώς έδωσε την απάντησή του: «Εγώ αυτή την τέχνη της μαγείας δεν την έχω. Αυτά είναι τεχνάσματα της Κατερίνας, αυτή κάνει τα μαγικά. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να κάνω βουντού σε κανέναν άνθρωπο. Αλλά νομίζω και αυτή το λέει για πλάκα».

Το πράγμα δεν τελείωσε εκεί πάντως! Η Κατερίνα Λένη δεν δίστασε να θίξει την ευφυΐα του συμπαίκτη της με μια ατάκα-φωτιά: «Ο Γιώργος έχει χιούμορ; Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυΐα. Νομίζω ότι ο Γιώργος υστερεί σε ότι έχει να κάνει με την ευφυΐα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved