Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας αποκάλυψε γιατί αποκαλεί την Παγώνα «μπουγαρίνι» και τι σημαίνει
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας αποκάλυψε γιατί αποκαλεί την Παγώνα «μπουγαρίνι» και τι σημαίνει

Άγριες Μέλισσες: Είναι το μοναδικό «χαϊδευτικό» που ακούμε στη σειρά από τον Τόλλια στην Παγώνα του.

Ο Χρήστος Πλαΐνης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε γιατί αποκαλεί την τηλεοπτική του γυναίκα «μπουγαρίνι» και τι σημαίνει.

«Λοιπόν, ”μπουγαρίνι” σημαίνει γιασεμί. Στην Κέρκυρα λένε μπουγαρίνι το γιασεμί. Για τον Τόλια η γυναίκα του, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος, είναι το λουλούδι του. Από την αρχή είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη ότι ήθελα να αποκαλώ τη γυναίκα μου στη σειρά μ’ ένα ιδιαίτερο όνομα. Όλα τα ζευγάρια έχουν έναν κωδικό μεταξύ τους. Το μπουγαρίνι το πρότεινα εγώ ως λέξη και η Μελίνα Τσαμπάνη το δέχθηκε. Το βρήκα χαριτωμένο. Και ταιριάζει στην Παγώνα, την οποία υποδύεται υπέροχα η Δανάη Λουκάκη, μια εξαίρετη ηθοποιός, που την εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι και εύηχο. Έχει κάτι το αστείο, μου αρέσει ως λέξη. Πιστεύω ότι ο ήχος πάντα έχει συναίσθημα», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας».


Ο Χρήστος Πλαΐνης αναφέρθηκε στην ίδια συνέντευξή του και στην πιο δύσκολη σκηνή του στις «Αγριες μέλισσες», σε ό,τι αφορά το κομμάτι της υποκριτικής. «Ήταν ξεκάθαρα με την Ουρανία (Α. Καβάλη). Γιατί ο κοινοτάρχης είναι ένας άνθρωπος συντηρητικός, με αξίες και η Ουρανία μια καλή κοπέλα, ευαίσθητη, φίλη της γυναίκας του και προδομένη από τον άνδρα της.

Έπρεπε οι σκηνές που είχαμε μαζί να μην έχουν πάθος, να μην είναι εκρηκτικά ερωτικές. Έπρεπε να ήταν αθώες, ρομαντικές με συναίσθημα, οικείες, ανάλαφρες, με δόση από χιούμορ, συστολή, ντροπή, αλλά και με μια μαγεία» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved