MasterChef: Τι και αν έφυγε η Κατερίνα από το παιχνίδι; Από τη Γερμανία τα «χώνει» σε όλους! (video)
Media

MasterChef: Τι και αν έφυγε η Κατερίνα από το παιχνίδι; Από τη Γερμανία τα «χώνει» σε όλους! (video)

MasterChef 4: Η Κατερίνα Λένη μίλησε στην εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου για τους άλλοτε συμπαίκτες της και -εννοείται- δεν είχε να πει για όλους καλά λόγια. 

Βέβαια, για τον Διονύση μίλησε με γλυκύτητα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μπράβο στον Διονύση. Έχει ένα χάρισμα. Έχει πάρα πολύ καλή γεύση. Και νομίζω ότι έχει συμβάλλει πολύ το γεγονός ότι έχει ταξιδέψει πολύ στη ζωή του και έχει γευτεί πολλές διαφορετικές κουζίνες. Μπορεί να του λείπουν τεχνικές γνώσεις αλλά έχει πολύ καλή γεύση. Επάξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Σε ό,τι αφορά την Ντέμη η οποία έβγαλε μαζί με τη Μαριάννα εκτός παιχνιδιού την Κατερίνα, η τελευταία είπε:

«Η Ντέμη είναι μία μαγείρισσα η οποία θέλει να πρεσβεύει την vegan κουζίνα. Εγώ δεν είδα πάρα πολλά πράγματα από την Ντέμη στον διαγωνισμό. Χωρίς να θέλω να την αδικήσω αλλά υπήρχε επανάληψη σε αυτό που κάνει. Παρ' όλα αυτά, όταν χρειάστηκε να μαγειρέψει και ζωικά υλικά όπως αυτό το αρνί που είχε φτιάξει με την ομάδα του Βαρθαλίτη, ήταν πάρα πολύ καλή».

Για τη Μάρλεν είπε: «Η Μάρλεν είναι σαφώς μία πολύ δυνατή μαγείρισσα, έχει πολλές γνώσεις πάνω στη μαγειρική αλλά αυτό που είδα εγώ όσο ήταν μαζί μου στον διαγωνισμό, είναι ότι είναι μονομάχος. Δεν έχει ομαδικό πνεύμα. Άστην μόνη της να κάνει το κομμάτι της και είναι εξαιρετική σ' αυτό που κάνει».

Όσο για τους συμπαίκτες της που ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, η Κατερίνα σχολίασε:

«Μπήκαν με επιθετικότητα, λες και εμείς φταίγαμε που βγήκαν απ' τον διαγωνισμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved