MasterChef: Μπέλλος και Μαρία δεν είναι το μόνο ζευγάρι στο παιχνίδι! Η αποκάλυψη που δεν περιμέμαμε
Media

MasterChef: Μπέλλος και Μαρία δεν είναι το μόνο ζευγάρι στο παιχνίδι! Η αποκάλυψη που δεν περιμέμαμε

MasterChef 4: Αυτή την αποκάλυψη περί πολύ περισσότερων ειδυλλίων από αυτό του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη μέσα στο παιχνίδι, δεν την περιμέναμε. 

Την αποκάλυψη έκανε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής Ηλιάνα Βλάχου η οποία είπε πως και άλλοι συμπαίκτες της ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια της θητείας τους μέσα στο παιχνίδι. Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε η μαγείρισσα...

Για τους τρεις κριτές: «Είμαι γοητευμένη από τον κύριο Κοντιζά, θέλω να μάθω την κουζίνα του κύριου Ιωαννίδη αλλά είμαι πιο κοντά στις γεύσεις του κυρίου Κουτσόπουλου».

Για τους παίκτες που θα ήθελε να κρατήσει επαφές: «Κυρίως με τον Κώστα Νταλιάνη γιατί βλέπω τον μικρό μου αδερφό σε εκείνον. Επίσης με τη Φωτεινή, τον Διονύση και με την Ντέμη, να μου πει όλη τη νοοτροπία και την ιδεολογία της vegan κουζίνας, επειδή εγώ είμαι κυνηγός».

Στον τελικό θα ήθελε να δει: «Τον Μπέλλο και την Ντέμη διότι είναι και οι δύο πολύ δυνατοί μαγειρικά και έχουν τις γνώσεις για να αναδειχτούν MasterChef».

Για την αναγνωρισιμότητα: «Δεν περίμενα ότι θα έχει τόση τηλεθέαση γιατί πέρσι δεν έβλεπα MasterChef. Είναι συγκλονιστικό και σοκαριστικό, τις δύο πρώτες μέρες που βγήκα άκουγα περίεργους ψιθύρους και με έδειχναν με το δάχτυλο. Συνάμα είναι κολακευτικό όταν γίνεται σε μέτριο βαθμό».

Για τα ζευγάρια: «Εννοείται πως υπάρχουν ζευγάρια. Αλλά είναι λογικό, είμαστε εσώκλειστοι 24 ώρες το 24ωρο, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία που θα βγούμε έξω δεν έχουμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πόσες φορές θα παίξουμε Monopoly;».

Για τον σύντροφό της: «Μου έλειπε πολύ η σχέση μου σε σημείο που σκέφτηκα πολλές φορές να κλέψω ένα τηλέφωνο από την παραγωγή για να του μιλήσω. Μου έλειπε πολύ και ο παππούς μου, γιατί όταν τον είχα αφήσει ήταν άρρωστος, δεν μπορούσα να μάθω τι κάνει και έμαθα ότι με έψαχνε».

Πηγή: «Tivi Σίριαλ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved