J2US: Οι λαμπερές εμφανίσεις on stage, τα παραλειπόμενα και το ζευγάρι που αποχώρησε (videos+photos)
Media

J2US: Οι λαμπερές εμφανίσεις on stage, τα παραλειπόμενα και το ζευγάρι που αποχώρησε (videos+photos)

J2US: Σε ένα ακόμα σόου -το τρίτο κατά σειρά- που τα είχε όλα, κέφι, ζωντάνια, μουσική και τραγούδι, τα 13 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογία. 

Πρώτοι στη σκηνή εμφανίστηκαν ο Βαλάντης και η Νικολέττα Καρρά οι οποίοι τραγούδησαν με κέφι το Lets Get Loud της Jennifer Lopez και κέρδισαν καλά σχόλια.

Δείτε την εμφάνισή τους παρακάτω.

Σειρά είχαν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Κρυσταλλία οι οποίοι τραγούδησαν το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα".

Οι κριτές δεν είπαν και τα καλύτερα για το ζευγάρι με τη Μαρία Μπακοδήμου να λέει ότι η ερμηνεία τους έμοιαζε με καρδιογράφημα, με τον Σταμάτη Φασουλή να διαφωνεί και να λέει ότι απλά η αρχή ήταν δύσκολη όμως στη συνέχεια ήταν πολύ καλός.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, τόνισε πως ο Λεωνίδας αντιμετώπισε το τραγούδι όπως άρμοζε, ότι αφέθηκε δηλαδή στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού και μας συνεπήρε όλους.

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού παρακάτω.

Στη συνέχεια είδαμε τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνυ Μεταξά να τραγουδούν Blue jeans των δημιουργών Lana Del Rey, Emile Haynie και Dan Heath.

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι κέρδισε τις καλύτερες κριτικές από την επιτροπή, κάτι που αποτυπώθηκε και στη βαθμολογία τους αφού οι κριτές ήταν γενναιόδωροι μαζί τους.

Ακολούθησαν ο Ορφέας Παπαδόπουλος και η Άρτεμις Ματαφιά που τραγούδησαν το τραγούδι One σε μουσική των U2 και στίχους του Bono. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν μαζί τους, με τον ηθοποιό να χαίρεται πραγματικά για την καλή ερμηνεία του. Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο.

Mία ξεχωριστή εμφάνιση ήταν αυτή της Έρρικας Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή. Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου "Φεγγάρι μου", εντυπωσιάζοντας τους κριτές. Δείτε την εμφάνισή τους αλλά και την κριτική της επιτροπής στο παρακάτω βίντεο.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Χρύσπα τραγούδησαν το Fly away σε μουσική και στίχους του Lenny Kravitz και παρ' όλο που δεν κέρδισαν υψηλή βαθμολογία, έδειξαν να το ευχαριστιούνται. Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο...

H Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκαν στο stage για να τραγουδήσουν το Δεν χωράς πουθενά του Γ. Αγγελάκα αλλά δεν άκουσαν και τα καλύτερα από την κριτική επιτροπή. Δείτε τους στο παρακάτω βίντεο.

Με ένα τραγούδι από το παρελθόν που αγαπάμε πολύ, το «Μ' ένα όνειρο τρελό… όνειρο απατηλό», εμφανίστηκαν στη σκηνή η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης. Η Δέσποινα Βανδή αν και σημείωσε ότι τονικά η Χριστίνα Βραχάλη δεν ήταν και πολύ καλή, η εμφάνισή της ήταν υπέροχη. Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο.

Η Άσπα Τσίνα και ο Μάριος Πρίαμος ερμήνευσαν στο αποψινό σόου το τραγούδι Ολική καταστροφή που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν ο Νίνο και δέχτηκαν από τους κριτές πολύ καλή βαθμολογία, αν και προηγουμένως η τραγουδίστρια είχε μία έντονη συζήτηση με τη Δέσποινα Βανδή. Δείτε την εμφάνισή τους παρακάτω:

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα έκαναν ακόμα μία ανατρεπτική εμφάνιση τραγουδώντας το Είναι φάση το αγόρι που είχε τραγουδήσει η αξέχαστη Ρένα Παγκράτη. Ο γνωστός hair stylist τα βρήκε με την κριτική επιτροπή μετά την αντιπαράθεση που είχε στο προηγούμενο σόου και μάλιστα απόψε κέρδισε σχετικά υψηλή βαθμολογία.

Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε για ακόμα μία φορά με την ερμηνεία του Κώστα Καραφώτη με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου οι οποίοι τραγούδησαν το "Να με προσέχεις" του Νίκου Πορτοκάλογλου. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνισή τους.

Η τελευταία εμφάνιση της βραδιάς ήταν αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο οι οποίοι τραγούδησαν το Seniorita. Όμως ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν οι δυο τους να κερδίσουν καλές κριτικές ή βαθμολογία. Δείτε την εμφάνισή τους παρακάτω.

Δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες τα ζευγάρια που εμφανίστηκαν στη σκηνή του J2US:

Ποιο ζευγάρι όμως έφυγε από το σόου; Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιοι καλλιτέχνες αποχώρησαν από το J2US.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved