MasterChef: Ανατροπές και σχέδια στο reality show – Φαβορί, outsiders και η μεγάλη μάχη
Media

MasterChef: Ανατροπές και σχέδια στο reality show – Φαβορί, outsiders και η μεγάλη μάχη

MasterChef 4: Ο φετινός κύκλος του επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος του star channel δεν είναι ίδιος με τις προηγούμενες σεζόν.

Η τελική δεκάδα έχει οριστικοποιηθεί, ο ανταγωνισμός ανάβει και όλα θα εξελιχθούν διαφορετικά συγκριτικά με τους παλαιότερους κύκλους. Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι το Silver award και η μάχη που θα δούμε στις οθόνες μας αυτήν την εβδομάδα.

Το Silver Award, το βραβείο που δίνει την ευκαιρία σε κάποιον από τους διαγωνιζόμενους του «MasterChef» να κερδίσει 10.000 ευρώ, παραμένοντας ταυτόχρονα στη διεκδίκηση του τελικού, μεγάλου επάθλου, έχει γίνει πια θεσμός.

Πρώτη νικήτρια, δύο χρόνια πριν, ήταν η Μάγκυ Ταμπακοπούλου ενώ πέρσι ο Μανώλης Σαρρής είχε δείξει τις προθέσεις του να... σαρώσει τα πάντα, κατακτώντας πρώτα το τρόπαιο του Silver Award και στη συνέχεια αυτό του MasterChef. Φέτος, βέβαια, οι παραγωγοί, λίγο από πρόθεση και λίγο από ανάγκη, σχεδίασαν τα πράγματα διαφορετικά. Πράγμα που σημαίνει ότι η εβδομάδα του Silver Award, η οποία ξεκινά την Τετάρτη 13 Μαΐου, δεν θα είναι ίδια με τις προηγούμενες, αλλά θα υποβάλει τους διαγωνιζόμενους σε δοκιμασίες που και οι ίδιοι δεν περίμεναν.

ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του διαγωνισμού για παίκτες και θεατές είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό. Αυτά γίνονται συνήθως προς το τέλος του παιχνιδιού, ανάμεσα στους φιναλίστ οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν σημαντικούς γαστρονομικούς προορισμούς, να έρθουν σε επαφή με σεφ αξίας, να μαζέψουν γνώσεις και εμπειρίες και, φυσικά, να μαγειρέψουν.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η παραγωγή είχε σχεδιάσει ένα τέτοιο ταξίδι με προορισμό την Ιταλία, όμως, οι εξελίξεις την πρόλαβαν... Η πανδημία «χτύπησε» τη γείτονα χώρα πολύ πριν φτάσουν τα μέτρα στη χώρα μας και εφόσον τα γυρίσματα θα γίνονταν γύρω στα μέσα με τέλη Φεβρουάριου, το πλάνο ακυρώθηκε. Ακολούθησαν οι περιορισμοί μετακινήσεων και στην Ελλάδα, οπότε κάποιες εξορμήσεις εκτός Αττικής επίσης έμειναν στην άκρη. Έτσι, φέτος, δεν θα δούμε μαγείρεμα στην εξοχή, πλην κάποιων κοντινών προορισμών, πάντα εντός του νομού.

Ακόμη κι αυτό βέβαια έγινε δυνατό λόγω της προνοητικότητας της παραγωγής να αρχίσει αρκετά νωρίτερα την προετοιμασία και τα γυρίσματα για το παιχνίδι. Αποτέλεσμα, το κανάλι να έχει στοκ επεισοδίων και να βγάζει στον αέρα πρωτότυπο πρόγραμμα πολύ μετά την επιβολή της καραντίνας που έβαλε φρένο στις άλλες σειρές και εκπομπές.

Έτσι, το STAR βγήκε κερδισμένο και συνεχίζει να έχει το πιο δυνατό χαρτί στη ζώνη prime time, ίσως μέχρι τα τέλη του μήνα. Λογικά, κάποια στιγμή μέχρι τότε, και αναλόγως πάντα με τις εξελίξεις, παίκτες και συνεργείο θα επιστρέφουν στο στούντιο για να γυρίσουν τα τελευταία στάδια του παιχνιδιού, σύμφωνα με το 7 μέρες tv.

Όπως ακούγεται, μάλιστα, έχουν απομείνει μόνο οι δοκιμασίες του τελικού, ενώ η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή γίνεται πάντα σε ζωντανή μετάδοση, με παρόντες, εκτός από τους κριτές, όλους τους παλιούς παίκτες, καθώς και συγγενείς των φιναλίστ. Μια τέτοια φιέστα ίσως δεν σταθεί δυνατό να οργανωθεί και φέτος, όμως, το έπαθλο θα δοθεί και ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη μαγειρική κόντρα η οποία θα κρίνει ποιος θα το σηκώσει!

Φαβορί είναι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Μπέλλος, ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Μεγάλες εκπλήξεις αποτελούν η Μαρία Μπέη και ο Διονύσης Πρώιος, ενώ outsiders θεωρούνται ο Τζον Ρεάνο, η Μαριάννα Πουλμεντή, η Ντέμη Γεωργίου και η Μάρλεν Γρυντάκη.

Πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες των κριτών μέσα από την κουζίνα του δημοφιλούς show...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved