Άγριες κόντρες για τις εμφανίσεις στο Χ-Factor
Media

Άγριες κόντρες για τις εμφανίσεις στο Χ-Factor

Είπαμε κι εμείς… Δεν θα έχει τσακωμούς ανάμεσα στους κριτές το X-Factor φέτος; Φυσικά και έχει, και… μήλον της έριδος αυτή τη φορά ήταν η Κίρκη και ο Patrick.

Ο Νίκος Μουρατίδης, πριν πάρει τον λόγο ο πρώτος κριτής να μιλήσει για τη εμφάνιση της Κίρκης με το Last Kiss των Ishtar , πολύ εκνευρισμένος είπε στη νεαρή καλλιτέχνιδα να αρνείται να κάνει εμφανίσεις με ρούχα… μπαναλαρίες, ενώ τα έβαλε και με το χορευτικό που την πλαισίωνε.

«Όσο δεν αλλάζον τα πράγματα, εγώ θα μιλάω στα live” είπε έξαλλος, με αφορμή την εμφάνιση της Κίρκη, αλλά «παίρνοντας» η μπάλα τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων γενικότερα και φυσικά αναφερόμενος στην παραγωγή και τη σκηνοθεσία του show.

Ο Μουρατίδης μάλιστα τόνισε ότι αυτός σταμάτησε την Κατερίνα Γκαγκάκη στο προηγούμενο live να «εκραγεί» με το ίδιο θέμα καθώς ήταν το πρώτο live show.
Φυσικά στο «χορό» μπήκαν όλοι, και η Γκαγκάκη και ο Λεβέντης, και ο Θεοφάνους, χωρίς φυσικά να βρεθεί άκρη καθώς πρόκειτο για ένα θέμα που δεν αφορούσε τους ίδιους αλλά την παραγωγή και την σκηνοθεσία που μπορεί, όπως αναφέρθηκε στο show, να "χαντακώνει" κάποιους από τους παίχτες....

Δείτε την εμφάνιση της Κίρκης:





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved