MasterChef: Η κρίσιμη ψηφοφορία, ο πόλεμος που κήρυξε η Μάρλεν και ο άγριος καβγάς Γιώργου-Διονύση!
Media

MasterChef: Η κρίσιμη ψηφοφορία, ο πόλεμος που κήρυξε η Μάρλεν και ο άγριος καβγάς Γιώργου-Διονύση!

MasterChef 4: Στο αποψινό επεισόδιο θα ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές αφού πρόκειται να γίνει η ψηφοφορία για να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία και την αποχώρηση, θα μείνουν εννέα παίκτες οι οποίοι φυσικά θα είναι πιο κοντά στον τελικό μιας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Όλοι οι παίκτες σκοπεύουν να κινηθούν στρατηγικά και στο στόχαστρο των περισσότερων είναι η Μάρλεν αλλά και η Μαρία με τον Μπέλλο. Μάλιστα, για τον τελευταίο οι περισσότεροι συμπαίκτες του τον κατηγορούν ότι επηρεάζεται πολύ από την αγαπημένη του και κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε προκειμένου να τη βοηθήσει.

Ο Γιώργος δε, σε μία πριβέ συζήτηση με τον Διονύση, λέει ανοιχτά πως πιστεύει ότι ο Μπέλλος κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας και δεν ψηφίζει μαγειρικά αλλά στρατηγικά για να σώσει την αγαπημένη του.

Στο μεταξύ, η Μάρλεν έχει ξεκινήσει πόλεμο καθώς έχει φέρει τα πάνω κάτω μετά την επιστροφή της στο παιχνίδι και οι περισσότεροι συμπαίκτες της με πρώτη και καλύτερη τη Μαρία, τη βλέπουν με... μισό μάτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πλάνα που είδαμε από το αποψινό επεισόδιο στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου τρεις από τους παίκτες του MasterChef την τελευταία στιγμή θα αλλάξουν τις ψήφους τους κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, προκαλώντας ένταση τα πλατό του παιχνιδιού.

Και σαν να μην έφτανε όλη αυτή η ένταση, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο Γιώργος και ο Διονύσης ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά!

Δείτε στο βίντεο τα πρώτα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο με την κρίσιμη ψηφοφορία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved