J2US: Στη φόρα οι κομμένοι διάλογοι και η ένταση της Άσπας Τσίνα με την κριτική επιτροπή
Media

J2US: Στη φόρα οι κομμένοι διάλογοι και η ένταση της Άσπας Τσίνα με την κριτική επιτροπή

Χαμός έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του Just the 2 of Us ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και την κριτική επιτροπή.

Η Άσπα τα έχωσε στους κριτές γιατί άκουσε τα σχόλιά τους εις βάρος της, όπως ισχυρίστηκε!

Η Άσπα Τσίνα ανέφερε στους κριτές: «Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό».

Ο Σταμάτης Φασουλής της απάντησε: «Δεν έχω ακούσει τίποτα από το ακουστικό. Τι εννοείς; Να σου πω τι λέγαμε; Να σου πω ακριβώς, περίμενε. Σας παρακαλώ κι εγώ. Μιλάτε συνέχεια, να μιλήσει κι ένας άλλος. Για την Κωνσταντίνα μιλούσαμε και λέγαμε για Χατζιδάκι… Είναι κακό αυτό; Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω».

Η σκηνή της έντασης δεν προβλήθηκε ολόκληρη και την είδαμε όλη στην εκπομπή, Ευτυχείτε στο Open που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Σταμάτης Φασουλής ακούγεται να λέει: «Μη μιλάς άλλο, είπες σουτ. Δεν είσαι στα καλά σου παιδί μου, δεν είσαι στα καλά σου καθόλου».

Δείτε το βίντεο με τους κομμένους διαλόγους της Άσπας Τσίνα με τους κριτές και την απίστευτη ένταση που υπήρξε στο J2US!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved