Άγριες μέλισσες: Χαμός στο Διαφάνι! Ο Λάμπρος ανακαλύπτει την απιστία της Θεοδοσίας (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Χαμός στο Διαφάνι! Ο Λάμπρος ανακαλύπτει την απιστία της Θεοδοσίας (Photos)

Άγριες μέλισσες: O δάσκαλος ανακαλύπτει την απιστία της Θεοδοσίας ενώ ο Μιλτιάδης εκδικείται τη Μυρσίνη και αποκαλύπτει στον Δούκα όσα συνέβησαν πριν από χρόνια. 

Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας λαμβάνει ένα γράμμα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει.

Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές.
Ο Νικηφόρος βάζει σε εφαρμογή το πλάνο του για να σαμποτάρει το σχέδιο κατά της βιομηχανικής ζώνης και καταφέρνει να αποσπάσει απ’ τον Σταματέλο κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν.
Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της και στο σπίτι των Σεβαστών όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη.
Στην αντίπερα όχθη, η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελά της, το μυστικό της αποκαλύπτεται σε κάποιον.


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το my tv, ο Κυπραίος δέχεται το φλερτ της Μάρθας, προκαλώντας τη ζήλια της Ελένης, γεγονός που κάνει τον άντρα να αναθαρρήσει για τα αισθήματά της προς το πρόσωπό του.
Εν τω μεταξύ, ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού, ενώ στο σπίτι του Προύσαλη εμφανίζεται ένας μάρτυρας, που του αποκαλύπτει την αλήθεια για την επίθεση των αγροτών.
Στο Διαφάνι καταφτάνει και ο Βασταρδής, ο οποίος δείχνει στη Θεοδοσία τα χαρτιά του διαζυγίου του.
Ο γιατρός της ζητάει να ζήσουν μαζί και να αφήσει τον Λάμπρο αλλά κάποιος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση τους.
Και ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη «θεία δίκη» μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά.
Αυτός ο άνθρωπος είναι ο μοναχός Ματθαίος και ο Θωμάς αναγκάζεται να παραδεχθεί την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά.
Όμως η ομολογία του παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved