Άγριες Μέλισσες: Η «Ουρανία» και ο «Κυριάκος» μιλάνε για το παρασκήνιο της αγαπημένης σειράς
Media

Άγριες Μέλισσες: Η «Ουρανία» και ο «Κυριάκος» μιλάνε για το παρασκήνιο της αγαπημένης σειράς

Άγριες Μέλισσες: «Ιδιαίτερα» σε μοδίστρες και μαθήματα κλαρίνου για τις ανάγκες των ρόλων τους!

Το τηλεοπτικό ζευγάρι στις «Άγριες Μέλισσες» Αμαλία Καβάλη (Ουρανία) και Βαγγέλης Αλεξανδρής (Κυριάκος) μίλησε στο περιοδικό «ENJOY» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για τη ζωή τους στο Διαφάνι, αλλά και το άγνωστο παρασκήνιο για να μπουν ακόμη περισσότερο στο πετσί του ρόλου τους!

Η μεν Καβάλη μέχρι και την εξαιρετική μοδίστρα Ευαγγελία Τσιούνη στο Παγκράτι επισκέφθηκε, προκειμένου να μάθει τα μυστικά της δουλειάς, ο δε Αλεξανδρής, αν και δεν ήξερε ούτε να φυσάει κλαρίνο, έκανε μερικά μαθήματα για να είναι ακόμη πιο πειστικός στον ρόλο του ως βιρτουόζος του κλαρίνου.

Η Αμαλία Καβάλη, όταν μίλησε για την προδοσία της απέναντι στη φίλη της την Παγώνα, ήταν ξεκάθαρη: «Ναι, η Ουρανία πρόδωσε την Παγώνα. Η Παγώνα δεν χρειάζεται δικαιολογίες, έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη. Μπορεί τότε να μην υπήρχε διάγνωση και το στίγμα να ήταν ακραίο, αλλά ακριβώς σ’ αυτή τη στιγμή η φίλη της έπρεπε να τη στηρίξει. Το αστείο είναι ότι αυτό άρχισε να κάνει αλλά εξελίχθηκαν αλλιώς τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Η Ουρανία δεν αφέθηκε σ’ αυτή τη σχέση. Η σχέση τους με την Παγώνα μάλλον έφτιαξε, όσο μπορούσε να φτιάξει. Πολλές φιλίες έπειτα από ένα σοκ επιστρέφουν σε μια ελαφρά σπασμένη εκδοχή» συμπληρώνει η Αμαλία Καβάλη.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον κοινοτάρχη, η όμορφη ηθοποιός τονίζει: «Η Ουρανία με τον Τόλια, ενώ είναι από το ίδιο χωριό, δεν παντρεύτηκαν μεταξύ τους ούτε υπήρξε υπόνοια προϊστορίας αισθήματος, ερωτεύτηκαν και οι δύο ξενομερίτες. Δεν περίμεναν λοιπόν τώρα “συγκατοικώντας” να αναπτύξουν αισθήματα. Όμως χάρισαν ο ένας στον άλλον ηρεμία και ασφάλεια, σε μια στιγμή που ήταν και οι δύο πολύ πληγωμένοι. Η σχέση που αναπτύχθηκε ήταν σχέση στοργής. Μπορεί αν είχαν παντρευτεί μεταξύ τους να ήταν πιο ευτυχισμένοι, αλλά δεν το έκαναν!»

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, όταν χρειάστηκε να ανοίξει τα χαρτιά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, είπε πως χάρηκε που… άνοιξε το Διαφάνι μετά τα μέτρα για την πανδημία, προκειμένου να αρχίσουν τα γυρίσματα, μιας και θα έχει δουλειά για να ζήσει τη γυναίκα του και τον 2,5 μηνών γιο τους, Νικόλα!

Ο ίδιος για τον ρόλο του Κυριάκου στη σειρά τόνισε: «Τον αγαπάω τον Κυριάκο, είναι λίγο άξεστος, αλλά καλό παιδί. Μου λένε πάρα πολλοί στον δρόμο: “Ρε Κυριάκο, είσαι πολύ γυναικάς και μπερμπάντης”. Τους λέω δεν είναι έτσι γιατί όποια αγάπησα τη στεφανώθηκα ή την αρραβωνιάστηκα. Αυτό που έκανε όμως ο Κυριάκος στην Ουρανία είναι αδιανόητο. Θα προσπαθήσει να τον συγχωρήσει γιατί μόνο αυτή αγαπάει» και συνεχίζει με νόημα: «Δεν θα μπορούσα να είχα διπλή ζωή. Δεν το έκανα ούτε ως ελεύθερος. Πώς μπορούν να λένε τόσα ψέματα; Να ζουν με αυτό το άγχος μην τους πιάσουν;»

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved