Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε πρώτη φορά για το ταξίδι που κανόνιζε με τον Μάκη της στην Αμερική!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε πρώτη φορά για το ταξίδι που κανόνιζε με τον Μάκη της στην Αμερική!

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον Alpha τέλη Ιουνίου και… κανόνιζε ταξίδι με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Αμερική, όμως λόγω της πανδημίας το ανέβαλε.

Χθες η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον Alpha και… φεύγει από την τηλεόραση…. Σήμερα, (22-05) η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο ταξίδι που κανόνιζε στην Αμερική αλλά τελικά το ανέβαλε λόγω του κορονοϊού!

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά. α μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. »!

Σήμερα λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το ταξίδι της στην Αμερική που προγραμμάτιζε εδώ και ένα χρόνο. Αρχικά, είπε: «Θοδωρή πότε βλέπεις να ξαναπάς στην Αμερική;»! Και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της είπε με χιούμορ: «Το 2056…. (γέλια)»!

Και δεν δίστασε να αναφέρει: «Μου αρέσει και εγώ που μέσα στα προγράμματά μου που είμαι τόσο οργανωτική και δεν μου φαίνεται, ένα χρόνο πριν είχαμε κανονίσει το ταξίδι, το κανονίσαμε, τα πληρώσαμε, τα τσεκάραμε και…. πάνε»!

Έτσι αποκάλυψε πρώτη φορά ένα ταξίδι που κανόνιζε να κάνει από Οκτώβριο που δεν θα είναι… στην τηλεόραση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved