Γιατρός-Η ιστορία ενός θαύματος: Δείτε πρώτοι πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (25-05)
Media

Γιατρός-Η ιστορία ενός θαύματος: Δείτε πρώτοι πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (25-05)

Ο Γιατρός-Η ιστορία ενός θαύματος: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του ΣΚΑΙ στις 21.30;

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.30 στον ΣΚΑΪ.

Τα δύσκολα περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ ένας άγνωστος θανατηφόρος ιός γίνεται η αφορμή να μπει τμήμα του νοσοκομείου σε καραντίνα με αποκορύφωμα να κινδυνέψουν αλλά και να χαθούν ζωές.

Οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν και φτάνουν στα όρια της επαγγελματικής, σωματικής και ψυχολογικής αντοχής.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (Δευτέρα 25/5)

Η Μπετούς περνά τη νύχτα στο σπίτι του Αλί, ο οποίος έχει γίνει ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο, μετά την αδελφή της. Την επόμενη ημέρα θα πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Ο Αλί και η Μπελίζ οργανώνουν κρυφά μια έκπληξη για τον Φέρμαν, που θα τον κάνει να πιστέψει λίγο περισσότερο στα θαύματα και τους ήρωες.

Αργότερα, ο Αλί μαζεύει το κουράγιο του για να εκπληρώσει αυτό που υποσχέθηκε στη μικρή Μπετούς: να εξομολογηθεί τα συναισθήματά του στη Νάζλι. Όμως πριν προλάβει να συμφιλιωθεί με την απάντησή της, οι εξελίξεις στο νοσοκομείο γίνονται καταιγιστικές.

Είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας της δωρεάν κλινικής απόρων και η κλινική γεμίζει κόσμο που περιμένει να εξεταστεί. Σαν να μην έφτανε αυτό, φτάνει στα επείγοντα ένα περιστατικό το οποίο θα αποδειχθεί ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει ποτέ αντιμετωπίσει το νοσοκομείο Μπερχαγιάτ και το προσωπικό του.

Δες πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved