Νίκη Λυμπεράκη: Η εγκυμοσύνη δεν είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας!
Media

Νίκη Λυμπεράκη: Η εγκυμοσύνη δεν είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας!

Νίκη Λυμπεράκη: Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open δηλώνει ότι ονειρεύεται μια χειρωνακτική και μοναχική δουλειά σε περιβάλλον πολύωρης σιωπής , που να εξασφαλίζει τα προς το ζην

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 38 χρόνια στην Αθήνα. Δηλώνω υπερήφανη Λευκαδίτισσα 100%.

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να μεγαλώσω με λίγα από αυτά που μετριούνται και με άπειρα από εκείνα τα σπουδαιότερα που δεν ζυγίζονται στη ζωή μας. Πήρα πολλή αγάπη και έμαθα από παιδάκι και στα εύκολα και στα δύσκολα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ με βρίσκει σε φάση πρωτόγνωρη. Προσεχώς μαμά λοιπόν, με κοιλιά φουσκωμένη, με χαρά μεγάλη για το μωρό μας, που έρχεται το καλοκαίρι, με αρκετό άγχος για τον κορονοϊό και με ανυπομονησία για τη νέα φάση της ζωής μας.

ΛΕΝΕ ΠΩΣ η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως γι' αυτό να τη λένε κι έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση!

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟ πράγματα εκτός δουλειάς. Ταξίδια, στιγμές, χαρές και γέλια με τους αγαπημένους μου για πολλά πολλά χρόνια. Ίσως και μια χειρωνακτική και μοναχική δουλειά σε περιβάλλον πολύωρης σιωπής στο μέλλον, που να εξασφαλίζει όμως και τα προς το ζην. Δύσκολο...

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΕΣ μακρινές, σε χώρες αραιοκατοικημένες (και επίπεδες), με την καλύτερή μου φίλη τη Μαρία, που ζει πια στον Βόλο και τη βλέπω σπάνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved