Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» από ηθοποιό: «Ο κύκλος μου στη σειρά έκλεισε» (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» από ηθοποιό: «Ο κύκλος μου στη σειρά έκλεισε» (photos)

Άγριες Μέλισσες: Από τις σπουδές στα Οικονομικά βρέθηκε να δίνει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της σχεδόν ταυτόχρονα σε δύο μεγάλες παραγωγές του ΑΝΤ1

Αφησε στη μέση τις σπουδές της στα Οικονομικά για χάρη της υποκριτικής και στο ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη βρέθηκε να παίζει φέτος σε δύο σειρές του ΑΝΤΙ. Η ηθοποιός μιλά στο «TV Εθνος» για τα κοινά που έχει με τις ηρωίδες τις οποίες υποδύεται.

Νιώθετε τυχερή, δεδομένου ότι το τηλεοπτικό ντεμπούτο σας στην TV έγινε σχεδόν ταυτόχρονα σε δύο μεγάλες παραγωγές του ΑΝΤΙ, τις «Αγριες μέλισσες» και τη «Γυναίκα χωρίς όνομα»;
Φυοικά και νιώθω τυχερή, ευγνώμων και πάρα πολύ χαρούμενη που μπήκα στον χώρο της τηλεόρασης και σε δύο εξαιρετικές παραγωγές και όσον αφορά το περιεχόμενο, την ποιότητα και κυρίως τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα.

Τι αγαπάτε πιο πολύ σε αυτήν τη δουλειά; Γιατί υπερίσχυσε η υποκριτική έναντι των οικονομικών σας σπουδών;
Νομίζω ότι άπαξ και πάρεις μια γεύση από αυτό που λέγεται υποκριτική, μετά είναι δύσκολο να κάνεις κάτι άλλο. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί στο σχολείο είχα την πρώτη επαφή με το θέατρο και μετά αποφάσισα να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, όσο σπούδαζα Οικονομικά.
Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό ήθελα να κάνω, να μπορώ να εκφράζω τα συναισθήματά μου με αυτόν τον τρόπο, να μεταμορφώνομαι.

Και οι σπουδές σας στα Οικονομικά έχουν μείνει στη μέση;
Πήγα στο πρώτο έτος και μετά έδωσα στο Εθνικό. Δεν γινόταν να συνδυαστούν. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου κάποια στιγμή, γιατί πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχει και ένα δεύτερο πτυχίο.

Νιώθετε πιο κοντά στον ρόλο της Κλειώς («Γυναίκα χωρίς όνομα») ή της Βαλεντίνης («Αγριες μέλισσες»). Με ποια από τις δύο ηρωίδες είστε πιο κοντά;
Mε καμία δεν ταυτίζομαι απόλυτα, αλλα βλέπω κοινά και στις δύο. Το πάθος της Βαλεντίνης για έρωτα μου ταιριάζει πολύ. Θεωρώ ότι ο έρωτας είναι σημαντικό πράγμα και γεμίζει την ψυχή μου. Σε ότι αφορά την Κλειώ, το γεγονος οτι αυτή η κοπέλα για να προστατέψει την οικογένεια της μπορεί να περάσει διά πυρός και σιδήρου είναι πολύ σημαντικό. Και εμένα αν κάποιος πείραζε την οικογένειά μου θα έκανα τα πάντα για να την υποστηρίξω.



Διαβάστε τη συνέχεια στην galery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved