Elif: Συγκλονιστική εξέλιξη - Η απαγωγή και τα βασανιστήρια
Media

Elif: Συγκλονιστική εξέλιξη - Η απαγωγή και τα βασανιστήρια

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif.  

H Αρζού είναι η μοναδική που νομίζει ακόμη πως η Γκόντζα έχει αμνησία ενώ η τελευταία πιστεύει πως μπορεί να συνεχίσει να την κοροϊδεύει. Κάνει λάθος, όμως, καθώς σύντομα η Αρζού ανακαλύπτει τα δολοφονικά σχέδια που έχει η κοπέλα εναντίον της προκειμένου να μη γεννήσει το μωρό που κυοφορεί.

Όλα αρχίζουν όταν ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα για να ζητήσει μια χάρη. Καθώς μιλάνε, τους ακούει η Αρζού, η οποία διαπιστώνει πως η κοπέλα θυμάται τα πάντα και έχει κάποιο σχέδιο. Η Αρζού κάθεται ανήσυχη και κλειδωμένη στο δωμάτιό της προκειμένου να σκεφτεί πώς πρέπει να κινηθεί και να αμυνθεί.

Έπειτα λέει στον Ουμίτ πως η Γκόντζα παίζει μαζί τους, καθώς ξέρει πως θυμάται τα πάντα. Ο άντρας ξαφνιάζεται από τα λόγια της και δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι το ξέρει από καιρό. Λέει στην Αρζού πως υπερβάλλει αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως η Γκόντζα θέλει το κακό της. Αργότερα, όταν η τελευταία τής φέρνει τα χάπια της, η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Έπειτα, όμως, ακούει την Γκόντζα να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο για το μωρό της λέγοντας πως προσπαθεί να βρει τρόπο να το ξεφορτωθεί. Το βράδυ για την Αρζού είναι δραματικό, καθώς έχει εφιάλτες σχετικά με το μωρό που περιμένει. Αποφασίζει να κάνει κάτι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της Γκόντζα. Το επόμενο πρωί, η τελευταία φέρνει στο σπίτι μια παράξενη γυναίκα, η οποία της ετοιμάζει ένα ποτό, που αν το πιει η Αρζού θα χάσει το μωρό. Η τελευταία τα ακούει όλα και αποφασίζει να δράσει.

Λίγο αργότερα, η Γκόντζα πηγαίνει στην Αρζού το πρωινό της, όμως εκείνη έχει κρύψει μαξιλάρια κάτω από τα σκεπάσματα και η κοπέλα πιστεύει πως κοιμάται. Η Αρζού έχει βγει έξω για να συναντήσει έναν άντρα. Του δείχνει τη φωτογραφία της Γκόντζα και του δίνει εντολή να την απαγάγει. Εκείνη, από την άλλη, όσο η ώρα περνάει, επιστρέφει στο δωμάτιο της Αρζού και αυτή τη φορά καταλαβαίνει πως το κρεβάτι είναι άδειο. Η περιέργειά της μεγαλώνει και βγαίνει έξω.

Οι άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού, όμως, καραδοκούν και με τη βία την αρπάζουν, τη βάζουν σε ένα αυτοκίνητο και απομακρύνονται. Οι άντρες επικοινωνούν με την Αρζού για να πάρουν νέες εντολές και εκείνη τους ζητάει να την τρομοκρατήσουν και να τη βασανίσουν μέχρι να τους καλέσει ξανά και να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί της. Ο Ουμίτ αναρωτιέται πού είναι η Γκόντζα αλλά όταν η Αρζού τού απαντάει πως δεν την ενδιαφέρει οι υποψίες του αυξάνονται.

Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως εκείνος και η Γκόντζα ευθύνονται για τις μέρες που πέρασε στη φυλακή και ο άντρας είναι πια πεπεισμένος πως η γυναίκα του ευθύνεται για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Γκόντζα.

Πηγή MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved