MasterChef: Η ενόχληση του Μπέλλου για τα σχόλια των συμπαικτών του για τη σχέση του με τη Μαρία!
Media

MasterChef: Η ενόχληση του Μπέλλου για τα σχόλια των συμπαικτών του για τη σχέση του με τη Μαρία!

 Ο Χρήστος Μπέλλος, ο αδερφός του Δημήτρη από το MasterChef μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη σχέση του αδερφού του με τη Μαρία Μπέη και δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο αδερφός του ενοχλήθηκε από τα σχόλια των συμπαικτών του για εκείνον και τη Μαρία.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μπέλλος είπε: «Εμείς βρεθήκαμε στην Ασπροβάλτα γατί διορίσθηκε ο πατέρας μας εδώ αστυνομικός. Η μητέρα μας είναι μισή Γερμανίδα, μισή Ελληνίδα. Ο Δημήτρης πήγε επάξια το έπαθλο του Silver Award. Δεν ξέρω αν ο Δημήτρης θα κάνει κάποιο δώρο στη Μαρία, πάντως έχει μεγάλη καρδιά. Είναι πολύ large.»!

Και υπογράμμισε: «Κατά την περίοδο του κορονοϊού ειπώθηκαν πάρα πολλά. Ότι ο Δημήτρης ήταν με τη Μαρία στην Ασπροβάλτα. Εγω δεν την έχω δει από κοντά τη Μαρία από κοντά, ούτε την έχω γνωρίσει.»!

Και κατέληξε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Όταν σταματήσαν τα γυρίσματα, ο Δημήτρης είδε κάποια επεισόδια του MasterChef. Δεν του άρεσαν κάποια σχόλια στα social media και μερικά λόγια των συμπαικτών του. Άλλα έλεγαν μπροστά και άλλα από πίσω του. Δεν ήξερε τι έλεγαν. Του κακοφάνηκε πως δόθηκε η εντύπωση στον κόσμο ότι τρέχει πίσω από τη Μαρία. Πολλοί συμπαίκτες του μιλούσαν αρνητικά. Ότι τρέχει πίσω από τη Μαρία, ότι δε φοράει παντελόνια. Δηλαδή πως θα πρέπει να συμπεριφερθεί ο Δημήτρης; Να τη βρίζει και να τη χτυπάει; Αυτό σημαίνει να είσαι ζευγάρι;»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved