Η Σίσσυ Χρηστίδου έπαθε σοκ όταν είδε συνεργάτιδά της να πέφτει από την καρέκλα! (video+photos)
Media

Η Σίσσυ Χρηστίδου έπαθε σοκ όταν είδε συνεργάτιδά της να πέφτει από την καρέκλα! (video+photos)

Δεν πίστευε στα μάτια της η Σίσσυ Χρηστίδου στο τέλος της εκπομπής της Έλα χαμογέλα, όταν είδε συνεργάτιδά της να πέφτει από την καρέκλα! 

Όλα αυτά συνέβησαν λίγο πριν την αποφώνηση και την ανανέωση του ραντεβού της παρουσιάστριας με τους τηλεθεατές για το επόμενο σαββατοκύριακο.

Την ώρα λοιπόν που η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρετούσε το κοινό άκουσε έναν έντονο ήχο, γύρισε το κεφάλι της και είδε την Ελένη Βούλγαρη να πέφτει από την καρέκλα της.

Η νεαρή παρουσιάστρια λίγο πριν είχε παρασυρθεί από τον Παύλο Σταματόπουλο που χόρευε το τραγούδι "Οι θαλασσιές σου οι χάντρες" που είχε ερμηνεύσει πολλά χρόνια πριν ο αξέχαστος Δημήτρης Χορν. Το ξεσηκωτικό τραγούδι έκανε την Ελένη Βούλγαρη, να λικνίζεται στους ρυθμούς του, καθισμένη στην καρέκλα της.

Μόνο που κουνήθηκε λίγο παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε με αποτέλεσμα να παραπατήσει αλλά ευτυχώς, λίγο πριν... προσγειωθεί στο πάτωμα, έτρεξε ο Παύλος Σταματόπουλος για να τη σώσει. Επικράτησε για δευτερόλεπτα ένας μικρός πανικός στο πλατό, όμως όταν όλοι βεβαιώθηκαν ότι η συνεργάτιδα της εκπομπής δεν είχε πάθει τίποτα, όλοι έσκασαν στα γέλια, με τη Σίσσυ, βέβαια, να δείχνει ακόμα σοκαρισμένη από ό,τι είχε συμβεί.

Δείτε το επίμαχο βίντεο με την άτυχη στιγμή της Ελένης Βούλγαρη on air.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved