MasterChef: Ποιος παίκτης φόρεσε τη μαύρη ποδιά; Η απογοήτευση και τα κλάματα (Photos-Video)
Media

MasterChef: Ποιος παίκτης φόρεσε τη μαύρη ποδιά; Η απογοήτευση και τα κλάματα (Photos-Video)

MasterChef 4: Στο πολύ απαιτητικό MysteryBox που παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα (1/6), τις δύο χειρότερες προσπάθειες είχαν ο Διονύσης και η Μαριάννα.

Με το που σήκωσαν το κουτί αντίκρυσαν… καρκάσες!
Δηλαδή κόκαλα από κρεατικά και ψάρια τα οποία οι επίδοξοι σεφ θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν με όποιον τρόπο για να φτιάξουν ένα πολύ γευστικό πιάτο.

Όπως ξεκαθάρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα έπρεπε η παρασκευή από τα κόκαλα να πρωταγωνιστεί στο πιάτο τους.

Στη συνέχεια ο κριτής ξεκαθάρισε ότι το καλύτερο από τα τρία πιάτα θα κέρδιζε ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, ενώ η χειρότερη προσπάθεια από τις εννέα θα έμπαινε άμεσα σε δοκιμασία αποχώρησης.


Φυσικά, και οι εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι chef του MasterChef έβαλαν τα δυνατά τους, όμως ατυχίες συμβαίνουν και «στις καλύτερες οικογένειες».


Έτσι, αυτή τη φορά, οι κριτές αποφάσισαν ότι η Μαριάννα είχε το πιο «αδύναμο» πιάτο και της ανακοίνωσαν ότι πρέπει να φορέσει τη μαύρη ποδιά και να μη διαγωνιστεί στο τεστ δημιουργικότητας, καθώς και ότι είναι ήδη προτεινόμενη προς αποχώρηση.

Αυτό ήταν κάτι που το περίμενε, καθώς γνώριζε πως το πιάτο της δεν ήταν καλό και γι΄αυτό το λόγο ξέσπασε και σε κλάματα μπροστά σε όλους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved