Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως είναι ξάδερφος της Πανελόπης
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως είναι ξάδερφος της Πανελόπης

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ  και η Κάτια Δανδουλάκη που πρωταγωνιστεί στη σειρά το επιβεβαιώνει και δίνει ακόμα μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει όταν γίνει γνωστό ότι είναι γιος της.

Η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Θα είναι μια ανατροπή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μπείτε στη θέση μιας μάνας που μετά από κοντά 30 χρόνια βλέπει το παιδί αυτό που είναι μεγαλωμένο όπως ο Μελέτης, από την αδερφό της».

Και συμπλήρωσε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύπου» του ΑΝΤ1 πώς θα μαθευτεί και για ποιο λόγο κράτησε τον γιο της ο αδερφός της και τον μεγάλωσε όπως τον μεγάλωσε. «Το παιδί αυτό μεταλλάχτηκε, ο χαρακτήρας του έγινε κάτι άλλο» υπογράμμισε η τηλεοπτική Ανέτ!

«Μυστικό είναι πότε θα το μάθει, πώς θα το μάθει. Τι θα γίνει με την Πηνελόπη; Γιατί αυτή η σχέση θα τιναχτεί στον αέρα από τη στιγμή που θα μαθευτεί. Είναι πρώτα ξαδέρφια» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο οι εξελίξεις σχετικά με το μυστικό του Κλεομένη είναι καταιγιστικές, καθώς το παρελθόν του αποκαλύπτεται στην Πηνελόπη. Την ίδια ώρα, η Ανέτ συνειδητοποιεί ποιος είναι ο χαμένος της γιος.

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved