Elif:Η Αρζού είναι ελεύθερη!
Media

Elif:Η Αρζού είναι ελεύθερη!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Ο Ουμίτ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως η Αρζού αφέθηκε ελεύθερη επειδή ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της.

Η Γκόντζα δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη. Ο Γιουσούφ λέει τα νέα και στην οικογένεια Εμίρογλου και η Αλιγιέ με τον Σελίμ δεν συμφωνούν με αυτό, που έκανε. Ξέρουν τον χαρακτήρα της Αρζού και είναι σίγουροι πως με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσει να τους κάνει πάλι κακό.

Ο Ουμίτ και η Γκόντζα είναι νευρικοί καθώς η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ειδικά η Γκόντζα πιστεύει πως κάτι ετοιμάζει. Ο Ουμίτ της λέει πως δεν τον ενδιαφέρει γιατί έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του μόνος του. Παρόλαυτά είναι περίεργος για ποιο λόγο η Αρζού συμπεριφέρεται έτσι. Η Αρζού του μιλάει ξανά για την εγκυμοσύνη της αλλά ο Ουμίτ δεν την πιστεύει. Η Λεϊλά κάνει πρόβα το φόρεμα, που της ράβει η Μελέκ. Κάνει παράπονα για το φόρεμα και φέρεται άσχημα στη Μελέκ.

Ο Ονούρ βλέπει τη Λέϊλά να βγαίνει από το σπίτι του Γιουσούφ και νιώθει ζήλια γιατί ξέρει πως η Λεϊλά ήταν ερωτευμένη μαζί του. Ο Τζεβαχίρ λέει στον Γιουσούφ πως θα τερματίσει τη συνεργασία του με την Αρζού. Όταν μαθαίνει πως αποφυλακίστηκε εξαιτίας του Γιουσούφ ανησυχεί μήπως η Αρζού γνωρίζει ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για τη σύλληψή της. Της τηλεφωνεί για να καταλάβει τις προθέσεις της αλλά η Αρζού δεν τον κατηγορεί για τίποτα. Ο Ονούρ και η Λεϊλά μιλάνε για τον Γιουσούφ.

Ο Ονούρ ζηλεύει τα αισθήματα της Λεϊλά για τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ τους βλέπει να μιλάνε έντονα και η Λεϊλά φεύγει. Ο Ονούρ της ζητάει να γυρίσει πίσω να μιλήσουν αλλά εκείνη δεν τον ακούει. Ο Γιουσούφ πλησιάζει τη Λεϊλά και κάθονται στην παραλία για να μιλήσουν. Η Λεϊλά παραποιεί την αλήθεια και ο Γιουσούφ τη συμβουλεύει να έχει υπομονή. Η Λεϊλά είναι χαρούμενη που περνάει χρόνο με τον Γιουσούφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved