MasterChef: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τελευταία ομαδική δοκιμασία! (video)
Media

MasterChef: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τελευταία ομαδική δοκιμασία! (video)

MasterChef 4: Η ομαδική δοκιμασία με τον τοίχο ήταν η τελευταία για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. 

Τα λάθη στην τελευταία, για το φετινό MasterChef, ομαδική δοκιμασία θα κοστίσουν σε κάποιους, την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι σκέψεις πολλές, η αγωνία για το αποτέλεσμα μεγάλη, κάποιοι φτάνουν στην πηγή τόσο, μα τόσο κοντά αλλά δεν θα ξεδιψάσουν. Θα μείνουν με τη λαχτάρα της νίκης του επάθλου και πολύ σημαντικού τίτλου του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef. Κάποιοι θα βρεθούν στους 6 του τελικού!

Υπήρχαν όμως και οι τέσσερις χαμένοι της δοκιμασίας μιας και μόνο μία ομάδα ανάμεσα στη μπλε και την κόκκινη θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα της βαθμολογίας με τους νικητές να αφήνουν κατά πολλές μονάδες πίσω τους ηττημένους.

Δείτε στο βίντεο την ανακοίνωσή τους:

Με τους 4 χαμένους να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού για ακόμα μια φορά οι κριτές έχουν αποφασίσει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου τους φετινούς διαγωνιζόμενους, μέχρι να βρεθεί ο νέος μάγειρας ή μαγείρισσα, που θα φέρει επάξια τον τίτλο Master Chef 4!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved