MasterChef: Δάκρυσε ο Διονύσης! Τα λόγια για τον γιο του ραγίζουν καρδιές
Media

MasterChef: Δάκρυσε ο Διονύσης! Τα λόγια για τον γιο του ραγίζουν καρδιές

MasterChef 4: Μια στιγμή συγκίνησης είχε το αποψινό επεισόδιο του μαγειρικού show.

Ο Διονύσης Πρώιος βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που διεκδικούν την παραμονή τους στο MasterChef, κι έτσι θυμήθηκε τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει αν αποχωρήσει.

«Νομίζω την μέρα που μου έδωσαν δυο ποδιές οι μέντορες. Άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι ήταν με το τεστ δημιουργικότητας με τον ανανά. Κι άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι είναι που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν».

Ακόμη, τον είδαμε να μαζεύει τα πράγματά του και να φιλάει τη φωτογραφία του γιου του, που όπως ανέφερε: «Μου ανεβάζει πάντα το ηθικό και πάω να μαγειρέψω με όρεξη… Ο γιος μου έλεγε να μπω στο MasterChef. Πες με τρελό», είπε μεταξύ άλλων ο διαγωνιζόμενος, μιλώντας για τον γιο του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ήταν μια στιγμή που συγκίνησε, μια στιγμή ανθρώπινη και μια στιγμή που μόνο αδιάφορη δεν μπορεί ναχαρακτηριστεί, καθώς ο Διονύσης Πρώιος εξέφρασε τα ειλικρινή του συναισθήματα και δεν δίστασε να μιλήσει για όσα ένιωθε και για όσα θα κρατήσει από την συμμετοχή του στο μαγειρικό show του star channel σε περίπτωση που το ταξίδι του ολοκληρωθεί απόψε!

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα…

Δείτε στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved