MasterChef: H μεγάλη ανατροπή! Ο Διονύσης κέρδισε τον Σταυρή - Ποιος έφυγε;
Media

MasterChef: H μεγάλη ανατροπή! Ο Διονύσης κέρδισε τον Σταυρή - Ποιος έφυγε;

MasterChef 4: Ένα επεισόδιο αποχώρησης ήταν το αποψινό.

Στην δοκιμασία για την διεκδίκηση της παραμονής στο MasterChef είδαμε την Μάρλεν, τον Διονύση και τον Σταυρή, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του Νίκου Θωμά.

Συγκεκριμένα, έπρεπε να δημιουργήσουν πιστή αντιγραφή, τόσο σε τεχνική όσο και σε γεύση, στο μαύρο χοίρο, με κρούστα φρέσκου κρεμμυδιού, τερίνα πατάτας και σάλτσα αντζούγιας που τους παρουσίασαν, αλλά και να κάνουν έξι κοπές σε αυτό. Η δοκιμασία, λοιπόν, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι παίκτες, όπως ήταν λογικό, είχαν ένταση και νευρικότητα, ενώ οι συμπαίκτες τους από τον εξώστη προσπαθούσαν να τους τονώσουν το ηθικό και να τους βοηθήσουν όσο μπορούσαν. Ωστόσο, η στιγμή της κρίσης έφτασε και ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Σωτήρη Κοντιζά δοκίμασαν τα πιάτα των τριών παικτών του MaterChef. O Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσιάζει λόγω ασθένειας.

Μάρλεν, Διονύσης και Σταυρής, λοιπόν, βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές και εκείνοι τους ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα. Δείτε τι συνέβη και ποιος αποχώρησε για αρχή, στις παρακάτω εικόνες…

Δείτε το απόσπασμα της ανακοίνωσης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved