Elif: Απαγάγουν την Γκόντζα!
Media

Elif: Απαγάγουν την Γκόντζα!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star, Elif!

Η Ελίφ και η Ιντζί βρίσκουν την αφίσα της Σιταρέ αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι αυτή ή όχι και τη δείχνουν στη Μελέκ. Η Μελέκ όμως καταλαβαίνει όπως και ο Γιουσούφ με την Αλιγιέ. Ο Σελίμ προσπαθεί να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν αισθάνεται καλύτερα.

Ο Σελίμ έρχεται αντιμέτωπος με όλη την οικογένεια και προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση με τη Σιταρέ. Η Αλιγιέ θεωρεί πως κάποιος είναι μπλεγμένος σε αυτή την υπόθεση και η Μελέκ ανησυχεί πως κάποιος θέλει με κάποιο τρόπο να τους κάνει κακό. Η Γκόντζα φέρνει στο σπίτι μια παράξενη γυναίκα η οποία της ετοιμάζει ένα ποτό, που αν το πιει η Αρζού θα χάσει το μωρό. Η Αρζού τα ακούει όλα. Την επόμενη μέρα η Γκόντζα πηγαίνει στην Αρζού το πρωινό της όμως η Αρζού έχει κρύψει μαξιλάρια κάτω από τα σκεπάσματα και η Γκόντζα πιστεύει πως κοιμάται. Η Αρζού έχει βγει έξω και συναντάει έναν άντρα.

Του δείχνει τη φωτογραφία της Γκόντζα για να την απαγάγει. Η Γκόντζα πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο της Αρζού και αυτή τη φορά καταλαβαίνει πως στο κρεβάτι είναι μόνο τα μαξιλάρια. Η περιέργειά της μεγαλώνει και βγαίνει έξω. Οι άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού την απάγουν. Η Λεϊλά μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου όταν βεβαιώνεται πως λείπουν όλοι. Πηγαίνει στο δωμάτιο του Γιουσούφ αλλά εκείνη την ώρα επιστρέφουν η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ. Η Λεϊλά κρύβεται και στη συνέχεια το σκάει αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα αλλά κανείς δεν υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Η Λεϊλά συναντάει τον Γιουσούφ με την Ελίφ και την Ιντζί. Δεν καταλαβαίνουν γιατί είναι τόσο βιαστική και εκείνη τους λέει πως ξέχασε το πορτοφόλι σπίτι της.

Η Αϊλά ενημερώνεται πως ο Μουράτ είναι στο νοσοκομείο. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Αϊλά επιστρέφουν με τον Μουράτ σπίτι. Ο Μουράτ έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Όταν τους εξηγεί τι συνέβη η Αϊλά είναι σίγουρη πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο πατέρας της. Φεύγει λέγοντας πως πάει να πάρει τα φάρμακα του Μουράτ. Η οικογένεια Εμίρογλου κατηγορεί τον Σελίμ για τα ψέματα, που τους είπε σχετικά με τη Σιταρέ και εκείνος φεύγει από το σπίτι.

Νιώθει λυπημένος και θυμωμένος ταυτόχρονα. Οι άντρες, που απήγαγαν την Γκόντζα επικοινωνούν με την Αρζού για να πάρουν νέες εντολές. Εκείνη τους ζητάει να την τρομοκρατήσουν μέχρι να τους καλέσει ξανά..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved