MasterChef: Δημήτρης Μπέλλος: Επιτέλους μιλά για τον έρωτά του με την Μαρία
Media

MasterChef: Δημήτρης Μπέλλος: Επιτέλους μιλά για τον έρωτά του με την Μαρία

MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος έχει σχέση με την Μαρία Μπέη, οι οποίοι δύο παίκτες γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και ο έρωτας δεν άργησε να τους «χτυπήσει την πόρτα»!

Μετά τα τρυφερά ενσταντανέ που πρόβαλε το Πρωινό, ο Δημήτρης Μπέλλος παραδέχτηκε τη σχέση τους και μίλησε για τον έρωτά του με τη Μαρία!

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μπέλλος τόνισε: «Με την Μαρία είμαστε ακόμα μαζί. Αν ήμουν ένα μήνα ακόμη μέσα στο παιχνίδι θα είχα γίνει αστροναύτης και θα τα είχα με εξωγήινο. Σε κάποια φάση πήγα εγώ στο σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της, τόσο απλά. Με τι αεροπλάνο να πάω πίσω στην Νορβηγία, με ποια λογική; Για μένα με την Μαρία ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι, οπότε η Μαρία έδωσε χρώμα και μια απαλή γκρίνια. Μέχρι και για εμένα ήμασταν κουραστικοί. Είχα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και κάτι παραπάνω. Οι άλλοι έκαναν τις παρέες τους και εγώ έκανα την παρέα μου με την Μαρία.

Στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο και πίσω από τις κάμερες δεν μιλούσε μόνο η Μαρία, τα άκουγε και λίγο από εμένα. Έλεγα να μην δώσω συνέχεια γιατί δεν θα φύγουμε ποτέ. Όχι καθόλου δεν με επηρέασε στην συμπεριφορά μου η Μαρία. Όταν γνώρισα καλύτερα τα παιδιά και επέλεξα με ποιους θα μιλάω, δε σημαίνει ότι αποτραβήχτηκα από κάποιους άλλους. Είναι οι πρώτες δυο εβδομάδες που θα δεις με ποιους θα ταιριάξεις»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved