Media

Ο Γιώργος Λασκαρίδης στην αγκαλιά της αγαπημένης του–Το περίεργο συναίσθημα

Ο Γιώργος Λασκαρίδης κοινοποίησε μια εικόνα του στο Instagram account του, όμως το κείμενο με το οποίο τη συνόδευσε είναι συγκινητικό.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MaterChef 4, ο οποίος δεν κατόρθωσε να φτάσει για λίγο στον μεγάλο τελικό, έφυγε από την Ελλάδα και πέταξε για Άμστερνταμ, προκειμένου να βρει την αγαπημένη του Λότους.

«Όταν καταφέρεις να βρεις έναν άνθρωπο, που να τον αγκαλιάζεις σφιχτά ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι, μην έχεις αμφιβολίες αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου. Εγώ βρήκα τον άνθρωπο μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το μοιράζομαι μαζί σας», έγραψε στην ανάρτηση με την Λότους.

Ωστόσο, μοιράστηκε ένα ακόμη στιγμιότυπο από το ταξίδι του και μάλιστα φορούσε μάσκα προστασίας, ενώ ακόμη το μακροσκελές κείμενό του ήταν άκρως συγκηνιτικό και ανθρώπινο.

«Ταξιδεύοντας την περίοδο του Κορονοϊού, πέρασα από άδειους σταθμούς τρένων, άδεια αεροδρόμια, άδειους δρόμους και άδειες πόλεις. Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα έρθει η μέρα που για κάποιο λόγο όλα αυτά τα μέρη θα είναι άδεια και οι άνθρωποι θα είναι αναγκασμένοι να ζουν κλεισμένοι μέσα σε τέσσερις τοίχους. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα αυτό που νιώθω όλο αυτό τον καιρό και με βρίσκει σίγουρα απροετοίμαστο.

Και συνέχισε: «Είδα τις άδειες πόλεις να ανοίγουν και ανθρώπους να ακολουθούν κανόνες για το πως θα συνυπάρξουν σε δημόσιους χορούς κρατώντας αποστάσεις και πλένοντας συχνά τα χέρια τους. Τώρα βρίσκομαι στην Ελλάδα μας και η αλήθεια είναι η κατάσταση δεν θυμίζει καθόλου περίοδος κορονοϊού, περισσότερο θυμίζει προ κορονοϊού περίοδο. Καλό θα είναι όλοι μας να κρατάμε λίγες αποστάσεις για το καλό όλων μας και κυρίως για τους ευπαθείς γύρο μας που έχουν και αυτοί δικαίωμα στο καλοκαίρι να βγουν έξω από το σπίτι και να νιώθουν ασφάλεια».

Δείτε τις φωτογραφίες του παρακάτω…

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved