Άγριες μέλισσες: Σκληρή μάχη στο δικαστήριο - Η Ελένη τα χάνει όλα (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Σκληρή μάχη στο δικαστήριο - Η Ελένη τα χάνει όλα (Photos)

Άγριες μέλισσες: Η Ελένη προσπαθεί να συνέλθει από την πτώση της στο γκρεμό, ακούγοντας μάλιστα τη Θεοδοσία να παραδέχεται πως την άφησε αβοήθητη επίτηδες. 

Παράλληλα, η σχέση της με τον Κυπραίο οδεύει προς τον οριστικό χωρισμό, ενώ το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όταν χάνει τη μεγαλύτερη μάχη που έχει δώσει ποτέ.

Ο Δούκας βγαίνει νικητής στη δίκη για την απαλλοτρίωση και η Ελένη χάνει σπίτι και χωράφια.

Ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται πως πίσω από το σκίτσο του δολοφόνου του γιου του κρύβεται ο Κυπραίος και είναι αποφασισμένος να το ερευνήσει.

Από την άλλη, η Ασημίνα λέει στη Δρόσω πως την είδε με τον Ιορδάνη και η κοπέλα της υπόσχεται πως δεν θα προχωρήσει τη σχέση μαζί του και δεν θα χαλάσει το σχέδιό τους.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το my tv, η Ελένη, χτυπημένη άσχημα από την πτώση της στον γκρεμό, έχει μια «απρόσμενη» συνάντηση, ενώ προσπαθεί με όση δύναμη της απομένει να σκαρφαλώσει και να ζητήσει βοήθεια.

Η πολύωρη απουσία της, όμως, ανησυχεί τον Κυπραίο και τον Φανούρη, που αρχίζουν να την ψάχνουν. Λίγη ώρα αργότερα, οι δύο άντρες βρίσκουν ημιλιπόθυμη και τραυματισμένη την Ελένη και τη μεταφέρουν στο χωριό για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κι ενώ όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συνέλθει, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Λάμπρο και στον Κυπραίο είναι όλο και πιο τεταμένη.

Με τη βοήθεια όλων, η Ελένη λίγες ώρες μετά, συνέρχεται και ανακτά σιγά-σιγά τις δυνάμεις της.

Όταν μένει μόνη με τη Θεοδοσία, οι μάσκες πια έχουνε πέσει ανάμεσα τους. Η Θεοδοσία παραδέχεται στην Ελένη πως την άφησε σκόπιμα αβοήθητη στον γκρεμό και την κατηγορεί πως είναι η αιτία της δυστυχίας της. Της δείχνει πως νιώθει μόνο μίσος για εκείνη και τη θεωρεί υπεύθυνη για το διαζύγιο της με τον Λάμπρο.

Η δίκη και ο αγώνας Μιλτιάδη - Νικηφόρου

Οι μέρες περνούν και η δίκη για την απαλλοτρίωση βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου αλλά τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα.

Ο Δούκας καταφέρνει ακόμη μία φορά να επικρατήσει στη μάχη για τη βιομηχανική ζώνη, καθώς το Δικαστήριο αποφασίζει υπέρ της απαλλοτρίωσης και η Ελένη χάνει και το σπίτι και τα χωράφια της.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση και προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Ο Μιλτιάδης με τον Νικηφόρο κάνουν αγώνα δρόμου για να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, ενώ την επόμενη μέρα η Ελένη δέχεται ένα ακόμα πλήγμα όταν οι αγρότες αποφασίζουν να διαλύσουν τον συνεταιρισμό τους. Παράλληλα, η Ανέτ ανακοινώνει στον Δούκα πως θα επιστρέψει στο Παρίσι, αρκεί να πείσει τον Μελέτη να πάει μαζί της και εκεί να του πει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, όμως, η Πηνελόπη και ο Μελέτης αποφασίζουν να κλέψουν χρήματα από τον Δούκα και να το σκάσουν.

Οι φουρτούνες για την Ελένη δεν λένε να σταματήσουν, όταν μια δικαστική ειδοποίηση θα τη φέρει μπροστά στον χειρότερο φόβο της, ενώ ο Ιορδάνης έρχεται με μία πρόταση στη Δρόσω και στην Ελένη, που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση των τριών αδελφών.

Ο νεαρός έχει μάθει το μυστικό της Δρόσως και είναι αποφασισμένος να μείνει στο πλάι της και να της αλλάξει τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved