MasterChef τελικός: Βαρθαλίτης - Γεωργίου: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;
Media

MasterChef τελικός: Βαρθαλίτης - Γεωργίου: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Το MasterChef 4 ολοκληρώνει τον κύκλο του και η αλήθεια είναι ότι είχε μεγάλο ενδιαφέρον η σεζόν αυτή.

Οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν ξεχώρισαν τόσο για τη μαγειρική τους ικανότητα, όσο και για την προσωπικότητά τους, ενώ οι δύο που θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και τις 50.000 ευρώ είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου.

Η τελική μάχη, λοιπόν, αποτελεί αντρική υπόθεση και τα spoilers που τους ήθελαν να βρίσκονται στον μεγάλο τελικό του show βγήκαν αληθινά.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης κατόρθωσε να φτάσει στον στόχο του και να διεκδικεί τον πολυπόθητο τίτλο.

Ο 24χρονος επίδοξος chef μπήκε στον διαγωνισμό, κυνηγώντας το όνειρό του. Ένα όνειρο που είχε ήδη από την ηλικία των 13 χρόνων και φρόντιζε να εξασκείται από την τρυφερή αυτή ηλικία, καθώς ήταν εκείνος που επιμελείτο το οικογενειακό τραπέζι. Κι αν στην αρχή του MasterChef είχε σχολιαστεί για το look του και τα μεγάλα γυαλιά οράσεως, εκείνος ήθελε να σχολιάζεται μόνο για τη μαγειρική του δεινότητα. Έτσι, λοιπόν, πολλές ήταν οι φορές που παρουσίασε πιάτα που κέρδισαν την θετική γνώμη των κριτών. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ακόμη, συζητήθηκε και για την φημολογούμενη σχέση του με την συμπαίκτριά του Μάρλεν Γρυντάκη, μια σχέση όμως που δεν ίσχυε όπως εκείνη αποσαφήνισε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Τώρα, λοιπόν, καλείται να αποδείξει αν η θέση του στην τελική δυάδα είναι κάτι που του αξίζει και αν θα ετοιμάσει το menu που θα του χαρίσει τον τίτλο. «’Ερωτα, αλήτη Σταύρο Βαρθαλίτη» έγραφαν στα social media για εκείνον πριν λίγο διάστημα. Λέτε τώρα να γράφουν κάτι που θα αναφέρεται στη νίκη του; Αυτό είναι κάτι που θα απαντηθεί μετά τον μεγάλο τελικό!

Ο Σταυρής Γεωργίου ήρθε από την Κύπρο με έναν και μοναδικό στόχο. Να πάρει τον τίτλο του MasterChef 2020 και μάλιστα το είχε εξωτερικεύσει αρκετές φορές τόσο στις δοκιμασίες όσο και στις συνεντεύξεις του.

Ο 25χρονος «μοναχικός λύκος» όπως έχει αυτοχαρακτηριστεί αποτέλεσε έναν παίκτη που μόνο ως αδιάφορος δεν χαρακτηρίζεται. Αρχικά, γιατί διεκδικούσε με πάθος τον στόχο του και επίσης μας χάρισε και ωραίες τηλεοπτικές στιγμές, εντάσεις και ενδιαφέροντα πιάτα. Οk, έκανε μια αστοχία στην audition να δοκιμάσει με το κουτάλι κι έπειτα να το επαναχρησιμοποιήσει, ωστόσο έπεισε τους κριτές και μπήκε στην κουζίνα του show. Κι όχι μόνο μπήκε, αλλά έκανε και σχόλια που τον κατέστησαν λίγο αντιπαθή. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου ηρέμησε.

Ο Σταυρής Γεωργίου δεν έχει κόπλεξ. Μίλησε για την σύντροφό του Έλενα, τοποθέτησε φωτογραφία της στον πάγκο του για γούρι, αποκαλύφθηκε ότι βγάζει τα φρύδια του, είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ότι του έχει στείλει cv για να δουλέψει μαζί του και γενικώς ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν. Ο Σταυρής, λοιπόν, διεκδικεί τον τίτλο και ελπίζει να υλοποιήσει τον στόχο του και να φύγει νικητής από το MasterChef 2020. Για να δούμε τι θα συμβεί στον μεγάλο τελικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved