MasterChef τελικός: Οι στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε από το φετινό reality
Media

MasterChef τελικός: Οι στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε από το φετινό reality

Το MasterChef 4 φτάνει στο τέλος του και ομολογούμε ότι μας χάρισε στιγμές που θα θυμόμαστε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αρχικά, πέρα από το γεγονός ότι μας κράτησε συντροφιά και απολαύσαμε ωραίες μαγειρικές συνταγές παρακολουθώντας το, υπήρξαν κι άλλα για τα οποία το φετινό μαγειρικό show του star channel ξεχώρισε.

Αρχικά, μας γνώρισε την Κατερίνα Λένη. Μια διαγωνιζόμενη που αν και είναι κομμώτρια στο επάγγελμα, θέλησε να κυνηγήσει το όνειρό της και να μπει στην κουζίνα του show παρουσιάζοντας τη μαγειρική της. Η Κατερίνα τα κατάφερε και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της στο MasterChef, και το δικό μας σε εποχές… Άσπας Τσίνα.

Μελιστάλακτη δεν τη λες σε καμία περίπτωση, αφού οι ατάκες της για τους συμπαίκτες της ήταν μία και μία, ενώ η εμμονή της με τον Γιώργο Λασκαρίδη ήταν άνευ προηγουμένου. Αυτοί οι δύο ήταν σαν τον Tom και τον Jerry και δεν συμπάθησαν ο ένας τον άλλον ποτέ! Μάλιστα, οι τηλεθεατές είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι ενδέχεται η Κατερίνα να είναι τσιμπημένη μαζί του και να μην μπορεί να εκφραστεί αλλιώς: «Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυΐα. Νομίζω ότι ο Γιώργος υστερεί σε ότι έχει να κάνει με την ευφυΐα», ήταν μια από τις πολλές ατάκες της για εκείνον. Οπότε, το σενάριο περί «έρωτα» μάλλον άκυρο το λες. Βέβαια, η Κατερίνα έκανε και το απίστευτο, «δίνοντας» τη Ντέμη Γεωργίου, η οποία μας είχε συστηθεί ως vegan. Όμως, η συμπαίκτριά της είπε ότι σηκωνόταν τα βράδια και έτρωγε σαλάμι και τυρί. «Άμα μιλήσω θα τους κάψω όλους», είχε αναφέρει. Με αυτά και με εκείνα οι στιγμές της Κατερίνας Λένη ήταν πολλές και αρκετά… φαρμακερές.

Στον φετινό κύκλο, όμως, είδαμε και στιγμές love story, καθώς η Μαρία Μπέη κι ο Δημήτρης Μπέλλος δεν αντάλλαξαν μόνο συνταγές! Έγιναν ζευγάρι και είδαμε να διαδραματίζεται στις οθόνες μας μια τηλενουβέλα με άρωμα… σκόρδου.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι ήταν ως επί το πλείστον τρυφεροί και διακριτικοί, ωστόσο, υπήρξαν και στιγμές έντασης μεταξύ τους με τη Μαρία, μάλιστα, να του λέει στα ίσα «Δημήτρη χωρίζουμε». Τι το ‘θελε κι αυτός να τη ρωτήσει αν θέλει βοήθεια κατά τη δοκιμασία. Η κοπέλα «καιγόταν» και ξεστόμισε την προειδοποίησή της. Στο τέλος, βέβαια, είχαμε happy end με αγκαλιές και φιλιά. Και να αναφέρουμε, ότι η πιτσιρίκα έβαλε τα γυαλιά στον επαγγελματία μάγειρα, αφού εκείνη έφτασε λίγο πριν τον τελικό κι εκείνος όχι!

Εκτός, όμως, από φαρμακερές ατάκες και love stories, στο φετινό MasterChef γνωρίσαμε και έναν αρκετά ενδιαφέροντα κύριο. Τον Διονύση Πρώιο.

Μπορεί να ήταν λίγο μεγαλύτερος από 50 ετών, ωστόσο αυτό δεν τον απέτρεψε από το να δηλώσει συμμετοχή και να κυνηγήσει το όνειρό του. Ήταν επίμονος, προσηλωμένος και με στόχο, ενώ η προσωπική ιστορία με τον αδικοχαμένο του γιο συγκίνησε το κοινό, καθώς ο Διονύσης δεν δίστασε να μιλήσει γι’ αυτό μέσα στον διαγωνισμό.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της αποχώρησής του, όπου ετοίμαζε τα πράγματά του, τον είδαμε να μιλά ξανά γι’ αυτό και να αναφέρει ότι ο γιος του τού «έλεγε» να μπει στο MasterChef, ενώ φίλησε και την φωτογραφία που είχε τοποθετημένη στο έπιπλο του δωματίου του. Ακόμη, ήταν ειλικρινής με τα συναισθήματά του, δεν κρύφτηκε ποτέ και αρκετές φορές τον είδαμε να λυγίζει on camera!

Κι αν νομίζεις ότι στον φετινό κύκλο τα είδες όλα, έρχομαι να σου προσθέσω κάτι ακόμη. Ο Σταυρής Γεωργίου, τον οποίο θα δούμε να διαγωνίζεται για το τροπαίο εναντίον του Σταύρου Βαρθαλίτη, έκανε μια αποκάλυψη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τι αποκάλυψη; Ο διαγωνιζόμενος είχε στείλει βιογραφικό σημείωμα στο εστιατόριο του δημοφιλούς σεφ και μάλιστα δις. Απάντηση, ωστόσο, δεν έλαβε κι αυτό ήταν κάτι που μας ξάφνιασε όταν ειπώθηκε on air.

Πιστεύεις ότι θα ξεχνούσα τη Γιώτα; Είναι δυνατόν;

Η Γιώτα ήρθε από τον Βόλο με φόρα και δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της για την μαγειρική της. Ποιος Κουτσόπουλος; Ποιος Κοντιζάς; Ποιος Ιωαννίδης; Η γυναίκα μπήκε έτοιμη αλλά την έφαγε το σύστημα. Η Γιώτα ήταν η γυναίκα που απευθυνόταν στην απλή νοικοκυρά. Δεν ήθελε σούσι και γκουρμέ πράγματα. Και αγαπημένη της λέξη, ξέρεις! ΤΕΛΕΙΑ.

Τώρα ας περάσουμε στην κριτική επιτροπή του show. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν για ακόμη μια σεζόν απολαυστικοί. Με χιούμορ, σαρκαστική διάθεση αλλά και σοβαρότητα κατάφεραν να αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι τυχαίο που αποτελούν την εγγύηση του show.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε διάθεση για παιχνίδι, κάνοντας πειράγματα στους παίκτες, τρολάροντας ανελέητα τον Βαρθαλίτη και έχοντας μια πολύ διασκεδαστική παρουσία στην κουζίνα του MasterChef. Μέχρι και Σάκη Ρουβά τον είδαμε να τραγουδάει και μάλιστα να μιμείται και την χορογραφία του.

Ας περάσουμε τώρα στον Σωτήρη Κοντιζά. Ο σεφ ήταν επίσης διασκεδαστικός, καθώς εκτός από την κριτική που ασκούσε στους παίκτες για τα πιάτα τους, τον είδαμε να κάνει χιούμορ σε πολλά επεισόδια. Μάλιστα, το ότι είναι «κοκαλοβγάλτης» αποδείχθηκε μέχρι και σε πιάτο που ετοίμασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού το δοκίμασε και έβγαλε κόκαλο το οποίο και έδειξε σε όλους με υπερηφάνεια, κάνοντας άπαντες να ξεσπάσουν σε γέλια. Και φυσικά τρόλαρε επίσης αρκετά, με τον Βαρθαλίτη να είναι αγαπημένος του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο φυσικά, του οποίου την επιστροφή στην κουζίνα μετά από ασθένεια, δεν την σχολίασε και πολύ θετικά: «Το γύρισμα ήταν πιο ευχάριστο και πιο εύκολο χωρίς τον θείο Λεωνίδα. Τα χωρίζαμε όλα στη μέση, δεν διαφωνούσαμε, προλαβαίναμε να μιλήσουμε», είχε πει με χιούμορ.

Για το τέλος έχουμε τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος από τις auditions κιόλας έδειξε τις προθέσεις του, καθώς έκανε νοήματα στον Γιώργο Λασκαρίδη πίσω από την πλάτη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ώστε να τον πείσει να πάει στο team του. Ακόμη, έπαιξε με το ζευγάρι Μπέη-Μπέλλος, αφού τα πειράγματά του ήταν αρκετά, ενώ μάλιστα είχε πει στην Μαρία ότι «τον τρέχει πολύ» τον Δημήτρη. Παράλληλα, όμως, δεν μασούσε τα λόγια του στα πιάτα των διαγωνιζόμενων, κάνοντας αρκετές φορές αυστηρή κριτική. Δεν θα ξεχάσουμε, μάλιστα, το σχόλιο που είχε κάνει στον Ηρακλή: «Το πιάτο σου είναι στα τέσσερα χειρότερα που έχω δοκιμάσει». Αυτό σαν να πόνεσε λίγο!

Ακόμη ένας κύκλος του MasterChef ολοκληρώνεται, λοιπόν, και όπως βλέπεις συνέβησαν αρκετά και ακόμη τόσα που ενδεχομένως να έχεις ξεχωρίσει εσύ. Ο αποψινός τελικός είναι το big thing της tv και η αγωνία κορυφώνεται για να αναδειχθεί ο MasterChef 2020. Who' s gonna be the winner?

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved