MasterChef: Το πρώτο βίντεο του Σταυρή μετά τον τελικό,που θα σε εντυπωσιάσει
Media

MasterChef: Το πρώτο βίντεο του Σταυρή μετά τον τελικό,που θα σε εντυπωσιάσει

Το MasterChef 4 τελείωσε και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4 o φιναλίστ, Σταυρής Γεωργίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram.

Ο Σταυρής Γεωργίου δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον τελικό του MasterChef 4 και σχολίασε: «Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το κοσμο, ειδικά την Κύπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μήνες!

Ευχαριστώ μέσα απο την καρδια μου την οικογένεια μου και τους φιλους μου! Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project @masterchefgr τους κριτές @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos για όλη την στήριξή τους και τα καλά τους λόγια για να γίνω ακομα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατί για αυτο μπήκα στο διαγωνισμό! ΝΙΚΗΤΕΣ ειμαστε ολοι! Να εχετε ολοι πανω απο ολα υγεια, αγαπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μερες που εχουμε περάσει αυτό το καιρό! Stay tuned... Something BIG is coming!!!».

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που πόσταρε από το φινάλε του μεγάλου τελικού του MasterChef αλλά και το βίντεο αγκαλιά με τον νικητή Σταύρο Βαρθαλίτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved