Γιώργος Λιάγκας: Το τέλος της εκπομπής και ο άγνωστος όρος του συμβολαίου του
Media

Γιώργος Λιάγκας: Το τέλος της εκπομπής και ο άγνωστος όρος του συμβολαίου του

Αυλαία ρίχνει την επόμενη Παρασκευή το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του γνωστού παρουσιαστή στον ΣΚΑΙ.

Πολλά τα σενάρια που κυκλοφορούν με επικρατέστερο την λύση της συνεργασίας του Γιώργου Λιάγκα με τον σταθμό του Φαλήρου καθώς είναι απόλυτα βέβαιο πως η απόφαση του καναλιού -μετά από την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται- είναι να μη συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή. Οι λόγοι έχουν λίγο πολύ ακουστεί αλλά δεν έχουν και μεγάλη σημασία αυτή την χρονική περίοδο.

Γιατί το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΙ, δεν τερματίζεται φέτος. Υπογράφηκε πέρυσι με ισχύ 2+1 χρόνια. Δηλαδή, δύο σίγουρα και προτεραιότητα στο εν λόγω κανάλι για την συνέχιση της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή με επέκταση του συμβολαίου του ακόμα ένα χρόνο. Και ξεκίνησε και την συνεργασία αυτή με ένα από τα πιο ευφάνταστα trailler που έπαιξαν αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.

Άρα, ο Γιώργος Λιάγκας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν «ανήκει» στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και αυτό, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Αν όμως δεν κάνει την μεσημεριανή εκπομπή, τι θα κάνει; Θα κάθεται και θα πληρώνεται; Όπως ακριβώς είχε γίνει και την εποχή που ο Ant1 ουσιαστικά τον «έβαλε στον πάγο»;

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα
Η ομάδα της εκπομπής στην αρχική της σύνθεση

Θα μπορούσε να γίνει έτσι, αν το πάθημα δεν είχε γίνει μάθημα στον ίδιο που φρόντισε αυτό τουλάχιστον να μην του ξανασυμβεί. Έτσι στο συμβόλαιο που υπογράφτηκε πέρυσι το καλοκαίρι και τον ενέταξε στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, o Γιώργος Λιάγκας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr φρόντισε να εξασφαλίσει πως δεν θα μείνει «όμηρος» ξανά.

Έτσι διεκδίκησε και πέτυχε να συμπεριληφθεί όρος που λέει πως το κανάλι δεν μπορεί να τον κρατήσει παροπλισμένο ολόκληρη τη σεζόν. Μπορεί για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα -που όπως μας ψιθύρισαν είναι περίπου τρεις μήνες- να το κάνει, αλλά μετά αν δεν αξιοποιηθεί ουσιαστικά όχι μόνο είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει αλλά το κανάλι υποχρεούται και να του πληρώσει το σύνολο του συμβολαίου του ως τη λήξη.

Σε απλά ελληνικά το κανάλι θα πρέπει να του δώσει project που ο ίδιος θα συμφωνήσει να κάνει και γρήγορα. Κι επειδή έχει ακουστεί και το ενδεχόμενο late night εκπομπής, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα πιθανό σενάριο, αν δεν έμπαινε στο πρόγραμμα του καναλιού το Big Brother που θα προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη ως τη 1 τη νύχτα (Πόσο late night να γίνει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα) και η Παρασκευή που μένει ελεύθερη, έχει ήδη late night εκπομπή με τον Θέμη Γεωργαντά.

Αν λοιπόν τελικά συμφωνήσουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με μια εκπομπή αυτού του είδους, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί πριν την λήξη του πολυαναμενόμενου reality. Κι αν, όπως ακούγεται με την καινούργια χρονιά επιστρέψει και το Survivor, αυτό το late night δεν το βλέπουμε να γίνεται.
Στην αναμονή λοιπόν για να δούμε τι θα προταθεί τελικά στον Γιώργο Λιάγκα και αν εκείνος θα το αποδεχτεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved