8 Λέξεις: Μια αποχώρηση τρεις αφίξεις και νέες ιστορίες
Media

8 Λέξεις: Μια αποχώρηση τρεις αφίξεις και νέες ιστορίες

8 Λέξεις: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ με την ιδιαίτερα απαιτητική σκηνή του μακελειού στα πλοίο. Την ίδια στιγμή κλείνει το πλάνο του πρωταγωνιστικού καστ της επόμενης σεζόν

Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου υποδέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες όλους τους βασικούς συντελεστές των «8 λέξεων» για την επανέναρξη των γυρισμάτων στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Tv Εθνος», τηρήθηκαν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας τόσο στο σύντομο μεσημεριανό γύρισμα όσο και στο πολύωρο βραδινό, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 6 το πρωί της Τρίτης και ήταν η περιβόητη σκηνή του μακελειού στο πλοίο με τον βαρύ τραυματισμό του Μιλτιάδη (Κούλλης Νικολάου).

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή όλο το καλοκαίρι, ενώ μέσα στον Αύγουστο μια μεγάλη ομάδα από τους συντελεστές θα ταξιδέψει από την Κύπρο στην Αθήνα και από εκεί στην Κέρκυρα.

Η Δανάη Παππά είναι η μόνη που αποχωρεί από το πρωταγωνιστικό καστ. Ήταν κάτι που είχε συζητηθεί αρκετά νωρίτερα με τους παραγωγούς και τη σεναριογράφο, άλλωστε ο ρόλος της ολοκληρώνεται και μάλιστα με τραγικό τρόπο στα πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η αποχώρηση, όπως αποκάλυψε και η ίδια η ηθοποιός, έγινε σε άριστο κλίμα χωρίς να διαταραχθεί η σχέση της με τους συντελεστές που πριν από τρία χρόνια της εμπιστεύτηκαν τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο της Αννας στο «Τατουάζ».

Ολοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί του πρωταγωνιστικού καστ συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν. Θα υπάρξουν, βέβαια, και νέες αφίξεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved