J2US: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο προημιτελικός (Photos)
Media

J2US: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο προημιτελικός (Photos)

J2US: Ανατρεπτικό, απολαυστικό και εντελώς απρόβλεπτο, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι μάς χάρισε ένα ακόμα όμορφο Σαββατόβραδο. 

Ακόμα τρία επεισόδια απομένουν για να πει «Just The 2 Of Us» το ζευγάρι που θα καταφέρει να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φαντασμαγορικού σόου.

Στην τελική ευθεία για το πολυαναμενόμενο φινάλε, απόψε, στον προημιτελικό, τα 6 ζευγάρια που έχουν απομείνει, προσπάθησαν να δώσουν το 100% τους και να πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Στο πιο μεγάλο και κεφάτο τηλεοπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το βράδυ του Σαββάτου είδαμε τα αγαπημένα μας ντουέτα σε δύο ερμηνείες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, ο Γιώργος Λιβάνης και ο Μάριος Πρίαμος, η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Άρης Μακρής και η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Κώστας Καραφώτης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου προσπάθησαν να κερδίσουν για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής, που με την ψήφο και τη βαθμολογία τους αντίστοιχα, καθορίζουν την παραμονή των παικτών στο παιχνίδι.

Τραγούδι, χορός, αλλά και πειράγματα που οδήγησαν σε απολαυστικές ατάκες έδωσαν ζωή στο stage.

Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε ωστόσο το λαμπερό show του OPEN;

Για ένα ακόμα Σάββατο το show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έφερε την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσης στο δυναμικό κοινό 18-54, φτάνοντας σε τέταρτο το 17,4% και αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό (Just The 2 Of Us 18-54 μέσος όρος 13,2%/ Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά 18-54 μέσος όρος 7,7%).

Ακόμα πιο ψηλά κινήθηκε η τηλεθέαση στο δυνατό εμπορικό κοινό 25-44 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 21,7% και καταγράφοντας μέσο όρο με τα διαφημιστικά διαλείμματα 16,7%. Στις γυναίκες 15-44 ετών.

Το Just The 2 Of Us σημείωσε μέσο όρο 17,1% με τα breaks, φτάνοντας σε τέταρτο το 24,6%!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved